Zit je goed?

Onze oplossingen reiken verder dan alleen de ‘harde’ ICT-omgeving. Onze zorg houdt niet op bij de computer op het bureaublad. De belangrijkste ‘hard- en software’ zit er natuurlijk voor: jij! Dan moet toch ook voor jou alles goed geregeld zijn?
rsi bureauwerk
Kantoorwerk vraagt meer van je lichaam dan je verwacht. Vooral als je veel en lang niet goed achter je bureau zit, kunnen er vervelende, lichamelijke klachten ontstaan. Denk daarbij aan klachten aan rug, schouders, nek, pols, benen, maar ook hoofdpijn, pijnlijke of gevoelloze vingers, RSI én stress. Die klachten sluipen er vaak ongemerkt in en kunnen langslepende gevolgen hebben.

Goed zitten
Het is belangrijk dat je goed voor je computer zit. Misschien een open deur, maar met alleen een goede bureaustoel of een pauze-app kom je er niet. Weten hoe je goed achter je bureau zit, je stoel instelt, je computer bedient en vooral wat de juiste houding is, kan veel klachten voorkomen.

Begeleiding op locatie
Je zou het misschien niet verwachten, maar ook op dat gebied heeft BizQIT de expertise in huis. Met een goede en persoonlijke zitbegeleiding – geen mens is immers gelijk – en onze tips verminderen of verdwijnen klachten. Nog beter is het natuurlijk om de klachten te voorkomen met een instructie vooraf. Onze expert geeft op basis van specialistische trainingen en jarenlange therapeutische ervaring zitbegeleiding op locatie, dus aan je bureau. Toegesneden op de werkplek én de persoon. Dat kan individueel en in groepsverband.

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over deze zitbegeleiding en wat de mogelijkheden voor jou en je collega’s zijn. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij
BizQIT | Business Quality IT

 

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)