Supersnelle ZFS Storage

Virtualisatie van serveromgevingen met VMware levert behalve kostenbesparing ook ruimte op in de serverkast. Daarmee wordt het gegevensverkeer echter nog niet sneller. Bij bedrijven met veel dataverkeer leidt traagheid in het dataverkeer vaak tot klachten over de performance bij het IT-bedrijf of de IT-afdeling en vooral tot veel ‘koffiemomenten’.

De door BizQIT geoptimaliseerde ZFS Storage-oplossing biedt nu het hoofd aan deze klachten. Deze ZFS Storage is supersnel en staat garant voor een zeer hoge performance. Met deze oplossing worden het aantal IOps gemaximaliseerd waardoor data snel bereikbaar is en altijd up to date. Daarnaast beschikt deze ZFS Storage server over een zeer grote – eenvoudig op te schalen – opslagmogelijkheid. De ideale storage dus voor bedrijven met veel dataverkeer (denk aan SQL databases, grote documenten, CAD-tekeningen). De gebruiker profiteert maximaal: vele malen sneller dan ‘gewoon gebruikelijke’ techniek en niet beperkt door capaciteitsproblemen. Nog efficiëntere inzet van werktijd dus.

Haalbaar en zeer betaalbaar voor het MKB
De ZFS Storage server van BizQIT biedt supersnelle storage met hoge performance en veel opslag tegen een lage prijs en is uitstekend te integreren binnen een al bestaande infrastructuur. Dergelijke snelle ZFS Storage oplossingen zijn ook te koop bij andere leveranciers, maar financieel alleen haalbaar voor zeer grote ondernemingen. Met BizQIT’s ZFS Storage is deze oplossing nu ook betaalbaar en haalbaar geworden voor het middenbedrijf. De BizQIT-oplossing kost namelijk slechts een derde van wat concurrenten voor eenzelfde product vragen! Hiermee is deze supersnelle ZFS Storage server bijzonder interessant voor bedrijven met 50 tot 250 kantoor medewerkers die – gezien hun bedrijfsactiviteit – behoefte hebben aan een hoge en snelle performance.

Meer weten?
Worden medewerkers binnen jouw organisatie of bij je klant ook gehinderd door traag data verkeer in een gevirtualiseerde serveromgeving? Of wil je voorkomen dat dit gebeurt nu je overweegt je serveromgeving te (laten) virtualiseren, al dan niet met een compleet ingerichte infrastructuur? Dan kunnen we ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en meer wilt weten over de betaalbare ZFS Storage-oplossing van BizQIT. Neem daarvoor contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de belbutton hieronder.

Bel mij
BizQIT | Business Quality IT

VMware Professional
vmware professionalSinds 2014 is BizQIT gecertificeerd VMware Professional Data Center Virtualization (VCP-DCV). Het VCP-DCV certificaat bevestigt dat BizQIT de door VMware geautoriseerde experttraining met succes heeft afgerond en de vereiste hands-on ervaring heeft met de VMware-technologieën. BiziQIT is hiermee geautoriseerd volledige VMware vSphere-omgevingen te plannen, installeren, implementeren, opschalen en beheren.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)