Je hebt al een aantal jaar ervaring als support medewerker en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je wilt verder groeien bij een bedrijf waar je jezelf kunt en mag zijn en veel vrijheid hebt. Dan ben je op je plek bij BizQIT. En plek hebben we. We zijn namelijk op zoek naar een fulltime

Ervaren ICT Support Medewerker

Voor onze Support Desk zijn wij op zoek naar een medior/ervaren ICT Support medewerker die van aanpakken houdt en onze klanten kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

Word je enthousiast van het analyseren en oplossen van applicatieproblemen en krijg je voldoening uit het helpen van klanten maar ook je collega’s? Dan is dit de baan waar je naar op zoek bent!

Dit ben jij

Je voelt je als een vis in het water op het gebied van ICT en vindt het leuk om op dagelijkse basis met zowel klanten als collega’s te schakelen.

Je bent een leergierig persoon die in staat is de juiste, gerichte vragen te stellen om problemen helder te krijgen. Niet alle vragen die gesteld worden zijn even makkelijk te begrijpen of geven weer wat het probleem werkelijk is. Je signaleert en herkent belangrijke informatie met als doel het opsporen en oplossen van knelpunten.

We zoeken iemand die gemotiveerd en communicatief sterk is, van aanpakken houdt, graag wil leren en een toekomst op wil bouwen binnen BizQIT.

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een ICT-opleiding op mbo-niveau 3 of 4.
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring waarbij je brede kennis hebt opgedaan op IT-gebied en het leveren van support.
 • Je hebt met name kennis van Windows systeembeheer, Microsoft 365 en Exchange, maar kennis van andere systemen is natuurlijk meegenomen.
 • Je denkt mee met de klant en gaat voor de beste oplossing.
 • Je werkt nauwkeurig en je gaat voor kwaliteit.
 • Je bent in staat processen te analyseren, verbeteren en structuur aan te brengen.
 • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.
 • Je bent geduldig, weet je hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je hebt geen probleem met storingsdiensten voor het oplossen van spoedgevallen.
 • We hebben een aantal internationale klanten, dus je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar en woon je in de (directe) omgeving van Amsterdam.
 • En als je in bezit bent van rijbewijs B dan is dat een pré omdat je soms ook op locatie bij klanten werkzaamheden uitvoert.

Dit zijn wij

Zorgeloze IT dienstverlening is ons doel. Hier zijn we al sinds 1998 zeer gedreven mee bezig. Wij hebben ons in de afgelopen 24 jaar ontwikkeld tot dé ICT-dienstverlener in de regio Groot-Amsterdam. Waar andere leveranciers stoppen, gaat BizQIT verder. Compleet ontzorgde processen, altijd met de klant centraal.

BizQIT is een enthousiaste, jonge organisatie. Je zit bij ons goed op je (werk)plek als je van korte lijnen houdt. Binnen het team heerst een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. In deze functie bieden we je naast training on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst!

Je komt te werken in ons spiksplinternieuwe kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Onze klanten bevinden zich met name in of in de omgeving van Amsterdam, maar eigenlijk zitten ze door heel Nederland.

Naast je salaris bieden we je een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en natuurlijk een fijne werksfeer!

Is dit je nieuwe baan?

Heb je zin in om deel uit te maken van ons team? Reageer dan snel met je motivatie en CV op deze vacature via de button hieronder. Dan maken we snel kennis. En als we een goede klik hebben, verwelkomen we je graag zo snel mogelijk.

REAGEER

Acquistie naar aanleiding van deze webpagina’s wordt niet op prijs gesteld!

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)