Werken bij BizQIT

BizQIT is een jong, dynamisch en modern ICT-bedrijf in Amsterdam-Noord met ambitie om te blijven groeien. BizQIT is  op zoek naar enthousiaste ICT’ers die in een uitdagende werkomgeving met vooruitstrevende technologieën willen werken. 

In ons team krijg je alle ruimte met ons mee te groeien. Je werkt niet voor maar mét ons aan vaak uitdagende projecten en voor aansprekende klanten!

BizQIT voor jou
Ons team bestaat uit een stel enthousiaste mensen met een groot hart voor het vak. Uiteraard is de sfeer informeel. Moet ook wel, want de ‘BizQITeers’ vinden elkaar vaak niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Beroemd of misschien wel berucht zijn bijvoorbeeld onze game-avonden met pizza, de meest geweldige bedrijfsuitjes, zomer-bbq, kerstavond en we slaan geen vrijmibo over. Elke werkdag lunchen we samen met versgebakken broodjes, dus thuis geen boterhammen smeren. Dan hebben we het nog niet eens over die heerlijke cappuccino’s, lattes en gewone koffie. En daar komen ook nog een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij!

Wie ben jij?
Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor een stabiele ICT-omgeving bij onze klanten. Je houdt je bezig met technisch systeembeheer van voornamelijk Windows-omgevingen in combinatie met virtualisatie en Cloud-oplossingen. Jij zorgt ervoor dat onze klanten optimaal geholpen worden en dat de systemen goed draaien. Je vindt het leuk om nieuwe installaties bij klanten te realiseren en kunt georganiseerd een project van a tot z opleveren. Je neemt verantwoordelijkheid en bent eager om een probleem niet alleen te omschrijven, maar ook op te lossen. Je bent op de hoogte van wat er speelt in de markt en geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering.

Nieuwe teamleden

BizQIT is op zoek naar nieuwe teamleden. Denk daarbij aan programmeurs en allround supportmedewerkers die willen werken aan mooie projecten of ontwikkelen in een klein, enthousiast team.

Hallo niet-IT’er!
Ook  mannen en vrouwen zonder afgeronde IT-opleiding maar met heel veel interesse in ICT zijn welkom bij ons! Ben je meer dan hobbymatig al lekker bezig met allerlei IT-projecten voor jezelf en voor familie en vrienden? Zou je via training-on-the-job willen instromen en het vak leren? Stuur ons dan een e-mail met je motivatie en CV. Laat ons maar weten waar je mee bezig bent en wat je denkt te kunnen. We zijn juist op zoek naar enthousiaste collega’s die we iets mogen leren.

SOLLICITEER

Acquistie naar aanleiding van deze webpagina’s wordt niet op prijs gesteld!

 BizQIT | Business Quality IT

Altijd terrasweer bij BizQIT »
Van digitale flipperdoos naar flipperkast »