Gecertificeerd VMware Professional

Vanaf  november 2014 zijn drie BizQIT-medewerkers gecertificeerd VMware Professional Data Center Virtualization (VCP-DCV) en in februari 2017 heeft nog een collega de experttraining en het examen met goed gevolg doorlopen. Daarmee onderscheidt BizQIT zich op kwaliteit en kennis van andere, niet gecertificeerde aanbieders van virtualisatie oplossingen op basis van VMware.

Om dit verplichte certificaat te verkrijgen moet een door VMware geautoriseerde experttraining worden doorlopen en moet de expert minimaal zes maanden (bij BizQIT is dit al een aantal jaar) hands-on ervaring hebben met VMware-technologieën. Het VCP-DCV certificaat bevestigt dat BizQIT de opleiding en het examen met succes heeft afgerond en de minimaal vereiste hands-on ervaring heeft. Dit is dus de erkenning om volledige VMware vSphere-omgevingen te plannen, installeren, implementeren, opschalen en beheren.

VMware based oplossingen
BizQIT is gespecialiseerd in de VMware oplossingen voor virtualisatie van zowel servers als desktops en biedt diverse ‘standaard’ VMware diensten en producten aan. Oplossingen die meer efficiency voor je bedrijf opleveren en kosten besparen. Daarnaast heeft BizQIT zelf een aantal producten ontwikkeld die gebaseerd zijn op VMware.

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over wat onze VMware oplossingen voor jouw onderneming kunnen betekenen. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de belbutton hieronder.

Bel mijLOGO1


Wat is VMware?
VMware heeft virtualisatie uitgevonden. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VM’s) op een fysieke machine draaien. De software maakt het mogelijk om applicaties en het onderliggende operatingsysteem volledig onafhankelijk en gescheiden van de fysieke hardware te laten functioneren. Dit leidt niet alleen tot grote kostenbesparingen in de ICT, maar zorgt ook voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Met VMware kunnen zaken als back-up en restore, monitoring, beheer en security op een eenduidige, overzichtelijke en kostenefficiënte wijze worden ingericht.

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)