Efficiënt en kostenbesparend

virtualisatie1Steeds meer mkb-ondernemingen kiezen voor virtualisatie. Met VMware software op exact dezelfde resources meer servers en/of meer applicaties beschikbaar maken en meer informatie verwerken. Hierdoor kan het ICT-budget efficiënter worden ingezet of sterker nog: er worden zelfs kosten bespaard.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het virtualiseren van de serveromgeving. Hiermee kan een grote hoeveelheid fysieke servers worden teruggebracht. Virtuele servers geven een hogere mate van flexibiliteit en continuïteit binnen je onderneming, terwijl je tegelijkertijd kunt besparen op hardware, energie en datacenter ruimte. Bovendien wordt zo een virtuele omgeving altijd redundant uitgevoerd, waardoor storingen bijna niet meer voorkomen. Maar virtualisatie is niet alleen van toepassing op servers, maar ook op werkplekken en applicaties. Eventueel in combinatie met de cloud.

Virtualisatie kan al interessant zijn vanaf twee of meer machines. Als drievoudig gecertificeerd VMware Professional kan BizQIT je adviseren over de best mogelijke toepassing van virtualisatie binnen je onderneming. Altijd met het oog op budget, bedrijfsgrootte, bedrijfsactiviteit en eventueel toekomstige ontwikkelingen.

Wat is virtualisatie met VMware?
VMware heeft virtualisatie uitgevonden. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VM’s) op een fysieke machine draaien. De software maakt het mogelijk om applicaties en het onderliggende operatingsysteem volledig onafhankelijk en gescheiden van de fysieke hardware te laten functioneren. Dit leidt niet alleen tot grote kostenbesparingen in de ICT, maar zorgt ook voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Met VMware kunnen zaken als back-up en restore, monitoring, beheer en security op een eenduidige, overzichtelijke en kostenefficiënte wijze worden ingericht.

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten wat virtualisatie voor jouw onderneming zou kunnen betekenen. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

VMware Professional
vmware professionalSinds 2014 is BizQIT gecertificeerd VMware Professional Data Center Virtualization (VCP-DCV). Het VCP-DCV certificaat bevestigt dat BizQIT de door VMware geautoriseerde experttraining met succes heeft afgerond en de vereiste hands-on ervaring heeft met de VMware-technologieën. BiziQIT is hiermee geautoriseerd volledige VMware vSphere-omgevingen te plannen, installeren, implementeren, op te schalen en te beheren. Lees meer»

Bel  mij
leaflet
BizQIT | Business Quality IT

 

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)