Cloud Connect back-up

Je maakt gebruik van Veeam Availability Suite voor de back-up van je klanten. Je bent op zoek naar extra storage capaciteit voor back-up copy offsite. Liefst onbeperkt schaalbaar, snel, veilig en ook nog eens heel betaalbaar. Maak dan gebruik van het Veeam Cloud Connect Storage cluster van BizQIT.

Veeam Cloud Connect maakt het makkelijk om je IT infrastructuur simpel uit te breiden met de Cloud voor offsite copies van je back-up. Met een uptime van bijna 100% en met drie kopieën ben je ervan verzekerd dat data bij ons niet verloren gaat.

Maak fysieke en virtuele back-ups en restore points van je VM’s (virtual machines) offsite zonder de kosten en de complexiteit die het bouwen én beheren van een eigen offsite infrastructuur met zich meebrengt. Veeam Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te kopiëren naar het betrouwbare Veeam Cloud Connect Storage cluster van BizQIT.

GRATIS ACCOUNT AANVRAGENVeeam Cloud Connect storage

live uptime monitor

Veeam Cloud Connect storage BizQIT

BizQIT stelt zijn eigen Cloud Connect platform nu ook open voor andere IT-bedrijven en IT-afdelingen voor offsite back-up copy van Veeam Back-up. Dat heeft de volgende voordelen:

» Vanaf 15 euro per terabyte (zie slider kostenindicatie hieronder)
» Onbeperkt schaalbaar
» Opslag tot 16 exabyte
» Standaard 3 kopieën
» Bepaal zelf de retentietijd
» Snel en veilig
» Beheren via Veeam Back-up & Replication
» Support
» 30 dagen gratis
» Eigen storageservers in Nederlandse ISO en NEN gecertificeerde datacentra

Meer dan 150 terabyte opslag?
Bel ons of laat ons jou bellen voor nog gunstiger tarieven.

     BEL MIJ     

Gratis account

Vraag je 30 dagen gratis account aan en ga aan de slag met Veeam Cloud Connect storage van BizQIT. Richt de storage in voor je eigen organisatie en/of klanten. Uiteraard kunnen we je daarbij ondersteunen. Wanneer je de voordelen en het gemak van ons storage cluster hebt ervaren zetten we je account graag voor je om.

AANVRAAG ACCOUNT

Snel weer up and running

Bij een grote of kleine calamiteit kan je met Veeam Cloud Connect complete back-up data snel restoren. Zo is iedereen weer snel up and running en blijft de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd. Als na een calamiteit de data moet worden gerestored dan brengen we alleen daadwerkelijk gebruikte CPU, werkgeheugen, internetverkeer voor het restoren van de data in rekening.

Hoe komen we erbij?

BizQIT was begonnen aan de zoektocht naar bestaande storage oplossingen om de alsmaar groter wordende groei aan data op te vangen. Bij bestaande providers is dit voor een mkb ICT-bedrijf vrijwel onbetaalbaar. Zo zijn we begonnen aan het ontwikkelen van een eigen, betrouwbare, snelle en veilige storage oplossing. Door gebruik te maken van VMware en een open source software defined storage oplossing hebben we de beste combinatie gevonden voor een eigen en zeer betaalbare Cloud storage.

Bij BizQIT hebben we deze omgeving enige tijd geleden ontwikkeld en ingericht voor onze enterprise-klanten. En al bijna twee jaar maken ook onze ICT-partners, die zochten naar een betrouwbare en betaalbare provider voor Veeam Cloud Connect Storage zonder beperking gebruik van ons cluster. Dit Veeam Cloud Connect Storage cluster biedt iedere ICT’er enorme flexibiliteit om elke klant – groot of klein – een professionele en betaalbare back-up oplossing te bieden. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven met een eigen ICT-afdeling.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)