Wat vinden onze klanten van ons?

BizQIT Managed Services is uitgegroeid tot een totaaldienstverlener in ICT en automatisering voor het MKB. Met ons brede totaalpakket aan diensten en producten ontzorgen wij onze klanten, zodat zij zich kunnen bezighouden met hun core business. Wij horen het dan ook graag als klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en dat onze inzet daadwerkelijk bijdraagt aan de bedrijfsvoering.

Autotechnica

Autotechnica is een professionele on- én offline groothandel op het gebied van automaterialen, garage-apparatuur, gereedschappen, kentekenplaten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Autotechnica zit net als BizQIT op de NDSM-werf. Zie ook: www.autotechnica.nl.

BizQIT
Autotechnica heeft vanaf 2017 zijn ICT-zaken bij BizQIT ondergebracht.

“BizQIT is voor ons een betrokken business partner en wij zien hen als onze eigen IT afdeling. Je kunt goede afspraken met hen maken en hun dienstverlening ligt op een hoog niveau. De service-desk is erg toegankelijk en door het aanstellen van een eigen accountmanager hoef je de uitdaging of probleem niet telkens uit te leggen. Je automatisering laten regelen door BizQIT geeft je een veilig gevoel en kun je als bedrijf je volledig focussen op je core business.

Berry Jansen
Directeur/eigenaar Autotechnica

Schiphol Travel International

Schiphol Travel International is een zakenreisorganisatie die zich richt op exclusieve dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. De onderneming heeft 7 kantoren in Nederland en de UK de belangrijkste beveinden zich op de luchthavens van Schiphol en Heathrow. Zie ook: www.schipholtravel.com.

BizQIT
Schiphol Travel International heeft vanaf 2000 zijn ICT-zaken bij BizQIT ondergebracht.

“Voor ons als Schiphol Travel International zijn een drietal zaken van belang: persoonlijke service, snelheid en vakkennis. We zijn hier uitermate tevreden over bij BizQIT.

Daan Lenderink
Directeur Schiphol Travel Group

Just Brands

justbrandsJust Brands is een modebedrijf dat zich bezighoudt met ontwerp, logistiek, productie, marketing en verkoop van PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Op het hoofdkantoor in Lijnden werken bijna honderd specialisten. In Nederland zijn er 12 Just Brands-winkels. In de Benelux zijn er zo een 1.500 verkooppunten. Zie ook: www.justbrands.nl

BizQIT
Just Brands heeft vanaf 2000 zijn ICT-zaken bij BizQIT ondergebracht.

“BizQIT ontzorgt. Vaak is de oplossing al gegeven voordat het probleem zich voordoet. Als er onverhoopt toch een probleem ontstaat, dan wordt dat snel opgelost. Heldere communicatie. Als wij iets gedaan willen krijgen – bijvoorbeeld nieuwe aansluiting voor een nieuwe winkel – en daar hebben jullie informatie vanuit ons nodig, dan zitten jullie er boven op om de gestelde deadline te halen. Jullie komen jullie afspraken na. Het is nog niet gebeurd dat hetgeen afgesproken is, niet gedaan was op het afgesproken moment.

Het belangrijkste is het vertrouwen dat de afgelopen jaren is opgebouwd. Daarnaast de openheid en eerlijkheid. Dus ook als er iets  fout gaat, dit gewoon melden en ook aangeven. En de eerlijke discussies over de juist te nemen beslissingen. Tot slot hebben wij nog steeds het gevoel dat jullie je blijven ontwikkelen, zodat er kennis is over de nieuwste soft- en hardware.”

Sander Loohuizen & Arjan van der Heijden
Retail manager & Operational manager Just Brands

Van der Eijk

VanderEijkVan der Eijk Assurantiën en MKB-administratiekantoor Van der Eijk zijn opgericht in juli 1964 en bestaan inmiddels dus al 50 jaar. Het is een onafhankelijk kantoor dat zich bezighoudt met schade- en levensverzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en financiële diensten. Voor zowel particulieren als voor MKB-ondernemingen. Zie ook: www.vandereijkassurantien.nl

BizQIT
Van der Eijk heeft vanaf 2011 zijn ICT-zaken bij BizQIT ondergebracht.

“BizQIT ontzorgt zijn klanten echt. Het contact met de helpdesk vinden wij bijzonder prettig, servicegericht en toegankelijk. Je hebt nooit het gevoel lastig te zijn. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar tegelijkertijd is ontzorging een regelrechte besparing. BizQIT stelt ons in staat de verloren uren tot het minimum te beperken waardoor de productiviteit toeneemt. Ik zie ICT-kosten eerder als een investering dan als een uitgave.”

Richard van der Eijk
Directeur/eigenaar Van der Eijk

IOS Press

IOS Press is een internationale uitgeverij voor de wetenschappelijke en medische wereld. IOS Press publiceert per jaar meer dan 100 internationale tijdschriften en ongeveer 100 boektitels over onderwerpen variërend van informatica en wiskunde tot aan geneeskunde en natuurwetenschappen. Zie ook: www.iospress.nl

BizQIT
IOS Press heeft vanaf 2002 alle ICT-zaken bij BizQIT ondergebracht.

“Wat voor ons van belang is dat BizQIT sterk is in het altijd met ons meedenken. Als er een probleem is – op welk IT-vlak dan ook – kunnen wij deze aan ze voorleggen en krijgen hier een duidelijk antwoord op of inzicht voor terug. Kleine problemen lossen ze vlot op. Soms met telefonische begeleiding (die duidelijk is), maar vaak gewoon op afstand (overgenomen PC). Bij grote calamiteiten staan ze binnen no time op de stoep.”

Monique Mulder
Head of Finance and Administration IOS Press

Hoogeveen & Partners

hoogeveenHoogeveen & Partners in Zwaag houden zich bezig met accountancy, salarisadministratie, fiscaliteit en advisering (financiële prognoses, bedrijfsopvolging, management-ondersteuning). Verder begeleiden zij ook bedrijfsovernames. Zie ook: www.hphoorn.nl

BizQIT
Hoogeveen & Partners heeft vanaf 2000 zijn ICT-zaken ondergebracht bij BizQIT.

“Wij vinden BizQIT goed op de volgende punten. Kennis van de situatie bij ons. De bereidheid tot meedenken en aanbrengen van verbeteringen. Trouw aan de klant.”

Jeffrey Hoogeveen
Directeur Hoogeveen & Partners

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)