Over vijf jaar…

Verrassende inzichten, het bespreken van kansen en bedreigingen, vooruitblikken en horen hoe andere bedrijven met nieuwe ontwikkelingen omgaan. Dat waren de ingrediënten voor de eerste, uiterst inspirerende brainstormsessie op vrijdag 16 oktober 2015.

De deelnemers konden tijdens deze sessie in een open sfeer met elkaar van gedachten wisselen over alle aspecten binnen hun vakgebied. Bedrijfsvoering, anticiperen op toekomstige (Cloud-)ontwikkelingen, bedreigingen maar vooral kansen en de mogelijkheid gebruik te maken en te leren van elkaars expertise, vormden de gespreksonderwerpen tijdens het eerste deel van de sessie.

Veiligheid
Het introductiefilmpje en een presentatie van Steven de Best (Centraal Bureau Internetvaardigheid) zorgden tijdens het tweede gedeelte voor een geanimeerde discussie over de (betrekkelijke) veiligheid op internet, mobiele devices, WiFi en ICT in het algemeen. Praktijkvoorbeelden en schrikbarende cijfers benadrukten dat bewustzijn over veiligheid bij bedrijven helaas bittere noodzaak is. De deelnemers hebben hier allen een taak in naar hun klanten.

seesie ictWe gaan door!
Eindconclusie tijdens de borrel: een zeer geslaagde bijeenkomst en graag op regelmatige basis voortzetten. Reden voor BizQIT om op korte termijn een volgende sessie te organiseren. Uiteraard met veel ruimte voor overleg maar natuurlijk ook weer met een aansprekend onderwerp op de agenda.

Aanmelden
Ook werkzaam als zelfstandige ICT’er, webdesigner of bij een ICT-gererelateerd bedrijf en ben je geïnteresseerd in deelname aan de Strategische ICT Denktank? Meld je dan aan via onderstaande button. Zodra de datum van de volgende bijeenkomst bekend is, ontvang je een uitnodiging. Uiteraard publiceren we dit ook op deze pagina.

Meer informatie 
Meer weten over deze denktank? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer: 020 – 408 26 27 of mail naar Deborah.

AANMELDEN

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
Binairstraat 19
1033 MN Amsterdam
[email protected] (algemeen)