Ga je naar het laatste jaar van je mbo- of hbo-opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Dé stageplek waar je met training on the job maar door blijft groeien? Waar je net als Dylan en Menno mag werken en meebouwen aan de nieuwste ICT-technologieën en oplossingen? Wil jij een echte ICT-expert worden? Dan is BizQIT Managed Services op zoek naar jou!

IN VERBAND MET DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN NEMEN WIJ OP KORTE TERMIJN GEEN STAGIAIRS AAN!

Stagiair mbo ICT-beheerder/Applicatieontwikkelaar*

Afstudeerder hbo ICT

Een systeembeheerder bij BizQIT is verantwoordelijk voor een stabiele en goed beveiligde ICT-omgeving bij klanten. Hij/zij houdt zich bezig met technisch systeembeheer van diverse omgevingen in combinatie met virtualisatie en Cloud-oplossingen. Een BizQIT’er zorgt ervoor dat klanten optimaal geholpen worden en dat de systemen goed draaien. Hij realiseert graag nieuwe installaties bij klanten en wil een probleem niet alleen omschrijven, maar ook oplossen. Als jij wil dat dit ook jouw toekomst wordt en je houdt van aanpakken, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Dit ben jij
Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en zoekt graag graag dingen uit. Je bent enthousiast, toont initiatief, hebt lef dus durft wel wat verantwoordelijkheid te nemen. En uiteraard de standaard, maar niet onbelangrijke eigenschappen: communicatief vaardig, teamspeler, creatief, zelfstandig kunnen werken, stevige dosis motivatie en je bent niet vies van hard werken. Verder heb je zeker ook een professionele, assertieve houding en een lekkere dosis humor nodig.

Zo werkt het bij ons
Je werkt niet voor maar mét ons aan interessante projecten. Het team bestaat uit een stel enthousiastelingen met hart voor het vak. Uiteraard is de sfeer informeel. Elke werkdag lunchen we samen met versgebakken broodjes, dus thuis geen boterhammen smeren. Heerlijke koffie en thee. Genoeg taartmomenten. Vrijdagmiddagborrel. En niet geheel onbelangrijk – een leuke stagevergoeding.

Gelijk je plek claimen
Ben je enthousiast? Claim dan gelijk je stageplek en stuur een mail met je motivatie en CV door op de button onderaan deze pagina te klikken.

Wat ik echt super vind bij BizQIT is dat ik al snel steeds moeilijkere en nog meer uitdagende werkzaamheden mag doen en zelf dingen mag uitzoeken en uitproberen. Dit is het echte ICT-werk waar ik voor leer en geen ‘koffie halen’.” 

Dylan, mbo-stagiair bij BizQIT – september 2017

Bij BizQIT werk ik met een leuke en veelzijdige groep collega’s die me een welkom gevoel geven. Ik heb het naar mijn zin en voel me vrij om dingen zelf op te pakken. Ben ook al mee geweest naar klanten in het buitenland. Veel afwisseling!”

Menno, mbo-stagiair bij BizQIT – maart 2018

Eerst meer weten?
Voor meer informatie over deze stageplek kan je contact opnemen met Barry Kalshoven. Hij is directeur/eigenaar van BizQIT en werkt zelf net zo hard mee. Telefoon: 020 – 408 26 27 of mail ons. Meer informatie over BizQIT Managed Services vind je op deze website.

   SOLLICITEREN    

* BizQIT is een SBB Erkend leerbedrijf.

 BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
Binairstraat 19
1033 MN Amsterdam
[email protected] (algemeen)