11 mei 2016

Virtuele uitzwaai Roparunteam

Op zaterdag 14 mei 2016 start de 25e Roparun in Parijs. De finish is op maandag 16 mei op de Coolsingel in Rotterdam.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Ook dit jaar doet het team van Just Brands mee met 8 lopers die ieder 65 kilometer lopen. BizQIT-collega Jelle Sepers neemt als chauffeur deel aan het Just Brands Roparunteam.

Avontuur voor het leven
Met deze sportieve prestatie halen ze geld op om het leven voor mensen met kanker ietwat te kunnen veraangenamen. De loop wordt ook wel ‘een avontuur voor het leven’ genoemd. Buiten de run zijn er ook allerlei andere activiteiten georganiseerd om nog meer geld op te halen. De afgelopen 24 edities van de Roparun is al meer dan 67 miljoen euro opgehaald voor palliatieve zorg. Uiteraard wil het team nog meer ‘vrienden’ maken die dit mooie doel financieel willen ondersteunen. Check daarvoor http://roparun.justbrands.nl/ of mail ons.

Virtueel uitzwaaien
Het BizQIT-team wil de lopers, fietsers, cateraars, wegkapiteins, navigators, masseurs, filmers, mentale hulp en alle andere deelnemers van het Just Brands team hierbij virtueel uitzwaaien en ze vooral een onvergetelijke ervaring toewensen!

BizQITroparun2


9 maart 2016

Fitting Roparun shirts

BizQITeers showen hier hun Roparun-sponsorshirt van Just Brands. BizQIT sponsort net als vorig jaar ook deze tweede deelname van Just Brands. Ditmaal zal ook onze collega Jelle deelnemen aan het Roparun-team 198 Just Brands.

De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam voor goede doelen en vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2016. Dit jaar is de 25e editie van deze loop.

Ook sponsoren?
Het Just Brands Roparun-team kan nog steeds sponsors gebruiken. Bij een bijdrage van € 20,00 of meer krijg je als bedankje dit limited edition Team 198 Just Brands Roparun T-shirt. De gehele sponsorbijdrage gaat overigens naar de goede doelen. Op www.roparun.nl zie je welke dit allemaal zijn. Wil je een bijdrage geven en als bedankje dit geweldige shirt ontvangen? Mail ons even.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
Binairstraat 19
1033 MN Amsterdam
[email protected] (algemeen)