Onze ambassadeurs

De samenstelling van ons klantenbestand mag je gerust zeer divers noemen. Van speciaalfabrieken tot grote zakelijke reisbureaus tot modedetailhandel, advocatuur, verzekeringsbranche tot welke branche dan ook in het MKB. Kleine en middelgrote bedrijven.

Onze klanten bevinden zich met name in de regio Amsterdam en omstreken. Door onze expertise – juist in het MKB – is BizQIT voor veel bedrijven de aangewezen partner in ICT en automatisering.

Ambassadeurs
Bestaande klanten zijn onze beste ambassadeurs! Wij  bieden diverse diensten en oplossingen voor allerlei bedrijfsomgevingen en kunnen bedrijfsprocessen vertalen naar toegepaste ICT en automatisering. We bieden deze klanten de flexibiliteit van het op afstand werken, veilige opslag in de cloud en data- en documentbeveiliging en nog veel meer. Hierdoor hebben we inmiddels een goede naam opgebouwd in die branche en worden we zeer goed gevonden. Weten waarom? Lees de testimonials van een aantal van onze klanten.

Betrouwbaar
Onze klanten vertrouwen op onze integriteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ze weten dat we niets veranderen of invoeren voordat we 100% zeker zijn van de werking ervan. Maar ook dat wij meedenken en vooral vooruitdenken in hun bedrijfsvoering. Daarom durven onze klanten vaak gelijk de stap te wagen naar nieuwe producten en diensten op het moment dat wij deze aanbieden.

Continuïteit
Met veel van onze klanten hebben wij een langdurige klantrelatie. Met sommige van hen zelfs al vanaf het begin van BizQIT Managed Services, dus al ruim 19 jaar. Dat zorgt voor de nodige continuïteit van onze dienstverlening. Vandaar dat wij kunnen zeggen: BizQIT is dé expert in ICT voor het MKB!

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)