Waar wij voor staan

BizQIT gelooft dat de juiste ICT-omgeving een kritische succesfactor is voor elk bedrijf.
Doel van de dienstverlening van BizQIT Managed Services is de klant ontzorgen in al zijn automatiserings- en ICT-zaken. Onze klanten weten zich verzekerd van een stabiel, up-to-date, flexibel en bovenal veilig netwerk. En deskundig support waar en wanneer dat nodig is.

Onze klanten kunnen zich hierdoor uitsluitend bezig houden met hun core business: succesvol ondernemen!

BizQIT maakt ICT voor bedrijven begrijpelijk, betrouwbaar en betaalbaar. De belangen van de klant staan hierbij altijd voorop. Wij streven daarbij naar langdurige klantrelaties.

Wij leggen de lat voor de kwaliteit van onze dienstverlening vanzelfsprekend hoog. Deskundigheid, inlevingsvermogen en betrokkenheid zijn vaste waarden binnen ons team. En graag doen we het ook nog een beetje duurzaam. Zowel in onze producten en diensten als in onze eigen bedrijfsvoering. Een win-winsituatie voor zowel milieu als portemonnee; ook voor de klant.

Omdat wij geloven dat onze ICT-dienstverlening de groei van ondernemingen stimuleert, durven wij te zeggen dat BizQIT groei zelfs mogelijk maakt. En BizQIT groeit natuurlijk gewoon mee. Wij hebben gemerkt dat dit de basis vormt voor langdurige klantrelaties.

Kernwoorden van onze dienstverlening zijn dus betrouwbaar, betrokken, duurzaam, flexibel, toekomstbestendig, innovatief, continuïteit en gewaarborgde kwaliteit.

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)