Dit zijn onze klanten

De samenstelling van ons klantenbestand mag je gerust zeer divers noemen. Denk bij voorbeeld aan zakelijke reisbureaus,  automotive bedrijven, modedetailhandel, retail, advocatuur, marketing, verzekeringen, beveiliging ofwel elke tak van sport in het MKB. Kleine en middelgrote bedrijven met vijf tot 250 medewerkers met name in de Metropool Regio Amsterdam (MRA): Amsterdam, Amstelland-Meerlanden, Zaanstreek-Waterland, Zuid-Kennemerland, IJmond, Almere-Lelystad en Gooi en Vechtstreek worden door BizQIT ondersteund op ICT-gebied.

Een greep uit ons klantenbestand in willekeurige volgorde:

justbrandsJust Brands is een modebedrijf dat zich bezighoudt met ontwerp, logistiek, marketing en verkoop van PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans. Op het Europese hoofdkantoor in Amsterdam werken honderden specialisten. In de Benelux hebben zij 1.500 verkooppunten waaronder op dit moment 14 eigen winkels.
Smit Composite uit Purmerend is een familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. Het bedrijf richt zich onder de handelsnaam Putrenovatie.nl voornamelijk op het renoveren van rioolputten door middel van een zelf ontwikkelde, innovatieve en gepatenteerde werkwijze.  
LushLush is een internationaal cosmeticabedrijf gespecialiseerd in het maken van schoonheidsproducten van verse biologische groentes en fruit, essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten. Lush heeft 10 vestigingen in Nederland en 6 in België.   
sTN Telecom & Internet adviseert leden van branche- en koepelorganisaties in het MKB, zorg en onderwijs op het terrein van telecommunicatie – vaste tot en mobiele telefonie maar ook VoIP en internetverbindingen –  en sluit namens hen branchecontracten af.
Praeventus is een onafhankelijk assuradeurenbedrijf voor de duurzame energiesector. Het team van Praeventus werkt al meer dan tien jaar samen en speelt een leidende rol bij het verzekeren van offshore windparken wereldwijd, zowel tijdens de bouw als het operationele bedrijf.  
DeltaSafe  is een beveiligingsbedrijf voor de zakelijke markt. DeltaSafe is – net als BizQIT – gevestigd in Amsterdam-Noord. Het bedrijf bestaat al 25 jaar en het dienstenpakket is veelomvattend en richt zicht met name op beveiliging en veiligheid en alles wat daarbij hoort, inclusief het geven van trainingen.
 Pig & Hen staat bekend om stoere, handgemaakte armbanden voor mannen. De armbanden worden verkocht in de eigen webshop, maar ook via andere winkels en webshops. De trendy armbanden worden op verschillende locaties ook op aanvraag naar wens handmatig gemaakt.
Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan maakt en speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu. Oorkaan bestaat inmiddels al 20 jaar en is gevestigd in Amsterdam.
Schiphol Travel International is een zakenreisorganisatie die zich richt op middelgrote en grote multinationals in de Nederlandse markt. Deze gespecialiseerde reisonderneming heeft 7 kantoren in Nederland en Engeland, zoals bij de luchthavens Schiphol en Heathrow en een kantoor in het centrum van Rotterdam.
Newground Law is een redelijk nieuw advocaten en notarissen kantoor in Amsterdam. Dit kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening binnen het vastgoeddomein en de ruimtelijke omgeving in de breedste zin. In september 2019 gestart door de top van Nederlandse vastgoedjuristen met jarenlange ervaring binnen dit vakgebied.
DDMA is de grootste branchevereniging voor datagedreven marketing, sales en service. Een netwerk van adverteerders, non-profits, uitgevers, bureaus en tech-leveranciers die data op een innovatieve en verantwoorde manier inzetten voor interactie met consumenten. Met kennis en advies helpt DDMA leden datagedreven en klantgericht te werken, een visie op datagebruik te ontwikkelen en om te gaan met wettelijke veranderingen. Ook geven ze hun leden een stem in Den Haag en Brussel en professionaliseren ze de sector door het ontwikkelen van zelfregulering.
Mondial Logistics is een specialist op het gebied van warehousing, webshop fulfilment en distributie voor het MKB. Het bedrijf aan de Vredeweg in Zaandam beschikt over een eigen moderne opslagfaciliteit van 14.000m2 en heeft een sterk nationaal en internationaal distributienetwerk. Mondial richt zich vooral op bedrijven die de warehouse- en/of distributieactiviteiten willen uitbesteden.
InteriorWorks – voorheen OfficeDOCK en DockDesignshop – is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Naast persoonlijk advies en projectinrichting is het ook mogelijk online projectmeubilair te bestellen via de webshop InteriorShop.  InteriorWorks is gevestigd op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.
BoelensBoelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw.
NR6 is een reclamebureau met een digitaal DNA. Van strategie tot aan de realisatie van diverse creatieve communicatie-uitingen. Ooit begonnen aan de Plantsoengracht in Purmerend op huisnummer 6 – vandaar de bedrijfsnaam – houdt NR6 nu kantoor in het bekende Kraanspoor-gebouw op de NDSM-werf om de hoek bij BizQIT.
ALL4running is een snelgroeiende winkelketen in hardloopbenodigdheden en -advies/metingen. Daarnaast geven zij clinics en trainingen voor beginners en gevorderden. Inmiddels hebben zij vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. All4running heeft ook een webshop.
iosIOS Press is een internationale uitgeverij voor de wetenschappelijke en medische wereld. IOS Press publiceert meer dan 100 internationale tijdschriften en ongeveer 100 boektitels per jaar over onderwerpen variërend van informatica en wiskunde tot aan geneeskunde en natuurwetenschappen.
De Waard Bouw houdt zich bezig met bouwprojecten voor particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties: verbouw,nieuwbouw, renovatie/restauratie, onderhouds- en uitbreidingswerkzaamheden, herinrichten kantoorruimtes, funderingsherstel, kelderbouw en het oplossen van bouwkundige problemen.
Mailit4u is een allround marketingbureau en houdt zich onder andere bezig met direct mail en printmanagement, crossmedia (on- en oflline campagnes), databeheer en -analyse en e-commerce.
Het bedrijf is gevestigd in een prachtig monumentaal pand van het voormalige weeshuis in Edam.
Intersafe is een full service beveiligingsbedrijf voor de regio Amsterdam. Zij leveren o.a.  beveiliging van panden, meldkamerabonnementen en alarmopvolging, inbraak- en brand-preventie, toegangscontrolesystemen, surveillance, hondenbewaking en receptiediensten. 
AutoBrockhoff is officiële dealer voor zowel de zakelijke als particuliere markt van automerk Nissan. AutoBrockhoff biedt het totaal-pakket: verkoop/inkoop, garantie, onderhoud en service. Ook zij zijn gevestigd op de NDSM-werf.
KeiretsuKeiretsu bedenkt en produceert oplossingen m.b.t. premiums en corporate promotions voor bedrijven. Producten waarmee de merkperceptie van een bedrijf wordt verhoogd en waarbij de communicatie en marketingboodschap wordt overgebracht.
Autotechnica is een professionele on- én offline groothandel op het gebied van automaterialen, garage-apparatuur, gereedschappen, kentekenplaten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Autotechnica zit net als BizQIT op de NDSM-werf.
Autoschadeherstelbedrijf  ABS Autoherstel De Laat is al meer dan 50 jaar een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Vanaf januari 2019 maakt ABS de Laat deel uit van ABS Autoherstel Splinter die met twee vestigingen vlakbij ons kantoor in Amsterdam-Noord is gevestigd.
Job Bosse werkt op interim- of projectbasis als manager Operations. Zijn focus ligt met name op begeleiding van de selectie en het beslissingstraject m.b.t. nieuwe softwarepakketten bij bedrijven en de uiteindelijke implementatie ervan. Denk aan ERP, CRM, B2B/C platforms, Cloud PBX en 3PL outsourcing.
All 4 Techniek is een elektrotechnisch installatiebureau dat zich met name bezig houdt met de inrichting van utiliteit installaties of de aanpassingen hiervan, service en onderhoud en de renovatie van woningen en appartementen. Zij werken voor (semi-)overheid, zorginstellingen en particulieren en bestaan inmiddels al ruim 60 jaar.
Vermij rolluiken – zonwering BV is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van bouwkundige beveiligingen op maat. Voor zowel winkels als bedrijfsgebouwen of en opslagruimtes. Een greep uit het assortiment van Vermij : rolluiken, rolhekken, branddeuren, schuifhekken en zonwering.
Boers Bouw Amsterdam (voorheen Krot-Boers) houdt zich bezig nieuwbouw, verbouwing, renovatie, restauratie en onderhoud van zowel particuliere woningen als ook van bedrijfspanden en utiliteitsbouw. Ook Boers Bouw Amsterdam is gevestigd in Amsterdam-Noord.
 
GH Herfst BV Loodgieters- en Installatiebedrijf bestaat al 45 jaar en is een gerenomeerde naam in Amsterdam en omstreken op het gebied van dak-, lood- en zinkwerk, allerhande loodgieterswerk en installatiewerk. Het kantoor van magazijn van Herfst BV is ook gevestigd op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Herfst BV is aangesloten bij UNETO-VNI.
EpitaphEpitaph is een onafhankelijk platenlabel uit Hollywood dat zich vooral richt op punkmuziek. Ze produceren en distribueren de muziek over de hele wereld en treden op als vertegenwoordiger van de artiesten in hun ‘stal’. Daarnaast verkopen zij ook diverse merchandise van de bands. In Europa doen ze dat onder eigen naam en in Duitsland doen ze dat onder de naam Kings Road Merch waar wij ook de de IT voor verzorgen.
Grandcafe Noorderpark. is een horecalocatie met bar en terras gelegen in het Noorderpark in Amsterdam-Noord. Zij richten zich ook op volledig verzorgde evenementen: van kinderfeestjes tot grote bedrijfsevenementen. Hun bar met terras lenen zich daar uitstekend voor. Eventueel met frisse duik in het naastgelegen Noorderparkbad!
ViaviVi.a.Vi is een servicebureau voor grote variëteit aan secretariaatswerkzaamheden.
Van notuleren tot secretariaatsvoering van bedrijven en verenigingen.
Tevens werving & selectie.
De mobiliteitspas van Radiuz Total Mobility – de Radiuz-kaart – maakt reizen met welke vorm van vervoer dan ook eenvoudig, zonder apart af te rekenen. Of het nu gaat om trein, bus, tram, metro, parkeren, opladen tanken, deel/huurauto, taxi of OV-fiets. Daarnaast helpt de Radiuz App bij het plannen van de reis in welke vervoersmix dan ook.

hoogeveen

Hoogeveen & Partners in Zwaag en in Amsterdam houden zich bezig met accountancy, salarisadministratie, fiscaliteit en advisering (financiële prognoses, bedrijfsopvolging, managementondersteuning). Verder begeleiden zij ook overnames.
VanderEijkVan der Eijk Assurantiën is een onafhankelijk assurantiekantoor dat zich bezighoudt met
schade- en levensverzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen en financiële diensten.
Voor zowel particulieren als voor ondernemingen.
Europell
Europell is importeur en distributeur van diverse merken leren jacks, tassen and nylon jacks van hoge kwaliteit en bemiddelen ook voor de productie van private labels. Ze zijn sinds 1991 gevestigd in Amsterdam.
ZwartjesSchoenenwinkel Zwartjes van 1883 verkoopt al ruim 130 jaar exclusieve dames- en herenschoenen, (reis)tassen,lederen accessoires en verzorgingsproducten. Zij hebben twee winkels in Amsterdam, in de Utrechtstestraat en op het Gelderlandplein.
Rancho is een in Amsterdam en omgeving zeer bekend Argentijns steakhouse & grillrestaurant.
Ze bestaan al bijna 40 jaar.
Ze hebben vier vestigingen in het centrum van Amsterdam.
ABGArena Business Groep is een organisatie van adviseurs, ondernemers en investeerders. ABG stimuleert en inspireert ondernemerschap en begeleidt ondernemers bij de ontwikkeling van hun organisatie door daarvoor cruciale bronnen aan te bieden: kennis en ervaring, kapitaal en netwerken.
lontecLontec Security® is een BORG-gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf, voor particulieren, bedrijven en instellingen.
TekstwerkAdviseert over- en schrijft teksten ten behoeve van arbeidsmarkt-, interne en business-to-business communicatie en andere communicatievormen die een organisatie gebruikt om doelgroepen te informeren of aan te zetten tot (re)actie.
LustoordTuinpark Ons Lustoord is een volkstuincomplex onder de rook van Amsterdam met 314 tuinen. 

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)