Overal en altijd (samen)werken op elk apparaat

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent met Microsoft 365* beschik je over de nieuwste versie van vertrouwde programma’s op je PC, Mac, tablet of mobiel. Denk aan Word, Excel, Outlook, Powerpoint en nog veel meer. En ook samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Deel je bestanden online of bewerk ze tegelijk met anderen. 

Je kan zelf Microsoft 365 licenties aanschaffen, maar ook gewoon door ons laten regelen. De keuze welk pakket is afhankelijk van de wensen, bedrijfsgrootte en welke apps je nodig hebt. We adviseren je daar graag bij.

* Office 365 heet vanaf 21 april 2020 Microsoft 365.

VERGELIJK MICROSOFT 365
PAKKETTEN

Bij BizQIT hanteren we de standaard prijzen van Microsoft. Tussentijds wisselen van pakket kan bij BizQIT altijd. Je zit niet gelijk lange tijd aan een pakket vast. Aantallen en licenties zijn dagelijks aanpasbaar in aantal en licentiesoort. Je kan zelfs meerdere pakketten binnen één bedrijf hanteren. Voor elke functie of afdeling, binnen- of buitendienst. Wij regelen het graag voor je. Dit heeft als voordeel dat je geen aparte factuur van Microsoft ontvangt.

Microsoft 365 Back-up
Microsoft bewaart maximaal 30 dagen je Microsoft 365 data. Een uitgebreide back-up hoort daar dus niet bij. Dat is nu wel mogelijk met onze Microsoft 365 Back-up. Deze back-up vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over al je data. Dit geldt voor Exchange, SharePoint en OneDrive. Je data blijft altijd toegankelijk tot zeker één jaar. Zo is je data beschermd tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en beschadigingen in opgeslagen data. Bovendien is dit ook nog eens heel betaalbaar. Microsoft 365 Back-up is daarom zowel geschikt voor ZZP’ers als voor het MKB.

   LEES MEER   
Microsoft 365 Beheer
De plus van BizQIT! Microsoft 365 Beheer bevat een breed scala aan dienstverlening. Wij verzorgen de licenties, de implementatie, houden de werkplekken remote in de gaten en houden je omgeving veilig. Koppelingen met andere applicaties? Geen probleem. Nieuwe gebruikers of vertrekkende, dat regelen wij. Hieronder een opsomming van de dienstverlening die inclusief is bij Beheer. En dat alles voor een vast tarief per maand. Waarom zelf doen als het makkelijk kan?

Implementatie Microsoft 365

  • Gebruikers aansluiten en installeren op werkstations
  • Koppelen applicaties
  • OneDrive inrichten (mappen en rechtenstructuur).
  • E-mail koppelen

Kortom, een werkende Microsoft 365 omgeving die past bij je organisatie.

Monitoring

Op afstand – remote – houden we je werkplekken, verbindingen en infrastructuur in de gaten. Pro-actief signaleren en oplossen daar draait het om. Mocht er zich wat voordoen dan kunnen we op afstand meekijken en als het nodig is herstellen of aanpassen. Vaak al voordat de gebruikers het zelf in de gaten hebben. En mocht het nodig zijn, dan springen we natuurlijk in de auto om je op locatie te ondersteunen.

Consultancy & Advies

Inbegrepen advies over diverse IT-vraagstukken. Welke werkwijze past bij jouw bedrijf? We denken en kijken graag mee bij grote ICT-trajecten, zoals de aanschaf van een nieuw softwarepakket in de Cloud. Vaak een fikse investering en een spannend traject.

Weet je zelf alle vragen te stellen? Past dit pakket wel bij je organisatie? Als we dit pakket nog niet kennen duiken we erin, zodat we je hierin kunnen adviseren omdat wij je bedrijf goed (gaan) kennen. Wij zijn als jouw IT-manager gesprekspartner aan tafel met leveranciers. En als we bedrijven kennen die ook met dit pakket werken dan brengen we je graag met hen in contact om gebruikerservaring uit te wisselen.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan advies over beveiliging van je systemen en de AVG (privacywetgeving).

Kortom, leg je IT-vraag stukken aan ons voor.

Rapportages

Je krijgt door middel van onze rapportages inzicht in:

  • Patches
  • Hardware status
  • Applicaties op laptops en desktops
  • Antivirus
  • Privacy-instellingen
  • Beveiligingsinstellingen na update Google

Projectmanagement infrastructuur

Een goed werkende, liefst dubbel uitgevoerde internetverbinding is van cruciaal belang als je in de Cloud werkt. Maar ook voor diverse andere zaken. Zoals pinkassa’s of VoIP. Het aanvragen van een nieuwe internetverbinding kan een lastig traject zijn. Wij hebben ervaring en de contacten. Daarom nemen wij dit graag uit handen voor een soepele afhandeling.

Maar het gaat verder. Zijn er plannen voor meer vestigingen of gaat je bedrijf verhuizen. Ook daarin denken we graag mee en plannen de werkzaamheden die nodig zijn om de werkplekken qua IT goed in te richten. En als het nodig is, schakelen we graag onze vaste leveranciers in voor bijvoorbeeld adequate bekabeling. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is! Regelen we graag.

Bitlocker

Nieuwe laptops voeren wij uit met bitlocker. Bij verlies of diefstal wordt de laptop ge-encrypt. Onbruikbaar voor anderen. Daarmee verklein je de kans op een datalek.

Extra opties
Je kan het Microsoft 365 Beheer pakket aanvullen met de volgende opties:

Antivirus

Een goed antivirus (End-point security) product op elk werkstation – laptop of PC – is onmisbaar en zou deel uit moeten maken van je beveiligingsbeleid. Wij checken voortdurend of dit product nog voldoet aan onze eisen. Voor een vast laag bedrag per maand per werkstation blijf je goed beschermd tegen vreemde indringers. 

Support

Voor een klein bedrag per maand onbeperkte ondersteuning van Microsoft 365 gebruikers. Een professioneel aanspreekpunt voor alle medewerkers. Van kleine gebruikersvragen tot grote issues. Volledige ondersteuning van de werkplek op kantoor. Denk aan problemen met e-mail, connectie maken met Microsoft 365 maar ook vragen over Excel, Word of andere programma’s. Als we aan de slag gaan ontvang je geen factuur voor de werkzaamheden. Voorkom met deze support-uitbreiding onverwachte IT-uitgaven!

Spamfilter

De BizQIT Managed Spamfilter gebruikt de nieuwste en beste technologieën en wordt voortdurend doorontwikkeld. Daardoor biedt dit spamfilter altijd de beste bescherming voor je mail en mailserver. Ook kunnen we de filtering per mailbox finetunen op een manier die het beste bij de gebruiker past.

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over mogelijkheden van Microsoft 365 voor jouw organisatie, Microsoft 365 Beheer of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)