Microsoft 365 Back-up

Met Microsoft 365* kan je onderneming overal en altijd werken, zonder dat je een eigen infrastructuur zoals een eigen (Cloud)server voor e-mailberichten, bestanden en contentmanagement nodig hebt. Maar hoe zit het met het veilig stellen van je data?

Microsoft mag dan wel voor de infrastructuur zorgen maar een uitgebreide back-up hoort daar niet bij. Wettelijk is het wel jouw verantwoordelijkheid om back-ups van belangrijke en bedrijfskritische data te hebben. Hoe doe je dat?

Een jaar of nog langer
Met Microsoft 365 Back-up bieden we hiervoor de oplossing. Deze dienstverlening vermindert het risico op verlies van toegang tot en geeft je controle over al je Microsoft 365-data. Dit geldt voor Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business. Je data blijft altijd toegankelijk en veilig tot zeker één jaar of langer terug. Zo is je data beschermd tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en beschadigingen in opgeslagen data. Met onze Microsoft 365 Back-up is snel herstel mogelijk en voldoe je aan de wettelijke bewaarplicht die natuurlijk ook voor Office 365 data geldt.

Deze back-up oplossing op basis van Veeam is ook nog eens zeer betaalbaar. Office 365 Back-up is zowel geschikt voor ZZP’ers als voor het MKB.

Weten waarom het maken van back-ups van Microsoft 365 zo belangrijk is? Download hieronder de case van Veeam.

6x waarom back-up Microsoft 365

Voordelen Microsoft 365 Back-up
– Een jaar data in de back-up
– Snel herstel
– In controle over je Microsoft 365 data
– Voldoen aan wettelijke bewaartermijn.
– Zeer betaalbaar
– Flexibel meegroeien

Microsoft 365
Je kan zelf Microsoft 365 licenties aanschaffen, maar ook gewoon door ons laten regelen. De keuze welk pakket is afhankelijk van de wensen, bedrijfsgrootte en welke apps je nodig hebt. We adviseren je daar graag bij.

LEES MEER

* Office 365 heet vanaf 21 april 2020 Microsoft 365.

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van Microsoft 365 Back-up of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)