Duurzame dienstverlening & bedrijfsvoering

Duurzaamheid is een modewoord. Er is bijna geen ondernemer meer te vinden die zich daar niet mee bezig houdt. BizQIT is daar natuurlijk geen uitzondering op. Zowel in onze dienstverlening als in de bedrijfsvoering. En een beetje maatschappelijke betrokkenheid ofwel MVO kan zeker ook geen kwaad.

Duurzame dienstverlening
Een van onze diensten is Organic ICT, ook wel Green IT genoemd. Hiermee wordt bedoeld dat we producten en oplossingen aandragen die bijdragen aan een beter milieu. Door bijvoorbeeld te kiezen voor producten die met minder schadelijke stoffen geproduceerd zijn of die minder energie verbruiken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van oude monitoren waarmee u tot 70% energie kunt besparen. Of het virtualiseren van de serveromgeving waardoor je een grote hoeveelheid fysieke servers kan terugbrengen. Hierdoor bespaar je op veel fronten. Je hebt minder hardware en ruimte nodig, én het energieverbruik wordt sterk gereduceerd.

Duurzame bedrijfsvoering
Ons bedrijfspand is uitgerust met zonnepanelen die voorzien in een groot deel van onze energie-behoefte en alle ruimtes zijn voorzien van slimme energiezuinige verlichting.

Daarnaast nemen we deel aan initiatieven als NDSM Energie. Een initiatief van ondernemingen op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord om lokaal duurzame energie op te wekken met windturbines en gezamenlijk ‘groen’ in te kopen.

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)