Monitoringwall

Meekijken? Graag!

Bezoekers aan ons kantoor zijn vaak onder de indruk van onze monitoringwalls. Op een groot deel van de monitoren houden wij continu de ICT-infrastructuur van onze klanten in de gaten. Staat er iets te gebeuren dan kunnen we pro-actief ingrijpen. Meestal is het al opgelost zonder dat de klant dit heeft gemerkt.

Een aantal klanten wil daarom graag zelf ook meekijken. Zelf kunnen zien dat hun ICT-omgeving up and running is. Staan alle verbindingen, switches, servers, WiFi-accesspoint, firewall op groen?

Hoe we dat doen?

Monitoringscherm op klantlocatie

We hangen daarvoor een monitor met bijvoorbeeld mini-PC op het kantoor van de klant en zorgen dat hun gedeelte van onze monitoringwall daarop realtime te zien is.

Controle en inzicht

Dat geeft meer controle over- en inzicht in de eigen ICT-omgeving. Maar ook in onze werkzaamheden. Waar is een probleem en wanneer is dit opgelost. Zo kunnen klanten met ons meekijken en dat praat soms makkelijker. Wij vinden het dus wel prettig en verzorgen dit graag voor onze klanten. Dus als de klant mee wil kijken, graag!

Je kan natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen op ons kantoor. Dan kan je gelijk ook alle andere walls van alle systemen bekijken.

No comments yet.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)