Veilig & stabiel netwerk

Bezoekers en klanten van winkels, kantoren, horeca, evenementen en beurzen verwachten dat ze toegang kunnen krijgen tot gratis of publiek WiFi. Om aan die verwachting te voldoen wordt vaak vrij toegang gegeven op het eigen, niet afgescheiden WiFi-netwerk waar ook alle bedrijfssystemen op zijn aangesloten. Gewoon met hetzelfde wachtwoord – of zelfs zonder – voor iedereen. Maar is dat wel zo handig? Iedereen die erom vraagt, ontvangt immers het WiFi-wachtwoord en dat geldt dus ook voor personen met minder goede bedoelingen. En op een niet beveiligd wireless internet netwerk hebben ook virussen en hackers vrij spel.

Managed Firewall
Met onze Managed Firewall zorgen we voor een gescheiden netwerk en een stabiele en goed beveiligde internetverbinding. Een firewall is het slot met alarm van je netwerk. Het voorkomt en beschermt tegen aanvallen – van zowel hackers als virussen – van buitenaf op je bedrijfsnetwerk. En met de VPN Access kunnen thuiswerkers veilig inloggen op het bedrijfsnetwerk. De firewall zorgt ook voor gelijke verdeling van internetgebruik over de diverse apparaten zodat de lijn niet overbelast raakt.

INFOBLAD

Managed WiFi
Met Managed WiFi kan in je wireless netwerk per gebruikersgroep worden ingesteld wat deze wel of niet mogen binnen je WiFi-netwerk en hoeveel bandbreedte waarvoor beschikbaar is. Door de combinatie van beide diensten komt overbelasting of uitval van een van de internetlijnen niet meer voor. Ook wanneer er meer bedrijven en organisaties in één pand zitten – bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw – is het juist belangrijk dat ieder bedrijf een eigen afgeschermd en veilig WiFi-netwerk heeft met eigen toegang en inlogcodes. Met onze Managed WiFi-dienstverlening kunnen wij dat voor elke locatie regelen. Hoe groot het gebouw of bedrijvenpark ook is en ongeacht het aantal bedrijven en organisaties dat er gebruik van moeten maken.

WiFi-scan
Allereerst scannen we je pand om je huidige WiFi-bereik/-ontvangst te meten en te onderzoeken of er stoorzenders zijn. Ook kunnen we aan de hand van een inschatting zien hoeveel apparaten/gebruikers tegelijk gebruik maken van je WiFi-netwerk. Je wilt immers niet dat je WiFi ‘wappert’ of instabiel is. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij bijvoorbeeld over het aantal benodigde access points dat nodig is om overal waar dat nodig is goede WiFi-ontvangst te hebben.

INFOBLAD

Hoezo managed?
Naast installatie en configuratie verzorgt BizQIT voor een vaste prijs per maand monitoring en support. Op afstand houden wij continu je firewall (Managed Firewall) en je access points (Managed WiFi) in de gaten. Mocht er zich dan toch nog een dreiging of storing aandienen dan hebben wij die vaak al gefikst voordat je het hebt gemerkt. Daarnaast voorzien wij de apparaten van de laatste (firmware)updates, verlengen de lichtens . Daarmee is en blijft je netwerk gegarandeerd stabiel en veilig. Zowel van binnenuit als van buitenaf.

De voordelen op een rij:
– continue monitoring en support;
– veilig thuiswerken of elders met VPN Access;
– antivirus, content- en webfiltering inbegrepen;
– loadbalance/failover internetlijnen;
– rapportages en gebruikersstatistieken;
– instellingen per gebruikersgroep;
– goed beveiligd en gescheiden netwerk;
– uitstekende en stabiele WiFi;
– veilig gratis gescheiden WiFi voor bezoekers;
– mogelijkheid promotie via eigen login;
– ook voor tijdelijke evenementen in te richten.

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten dat je meer wilt weten over Managed Firewall en Managed WiFi en de mogelijkheden of een van onze andere producten en diensten. Neem dan contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mijknop.

Bel  mij
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)