Van WebLink naar BizQIT Managed Services

BizQIT Managed Services is dé expert in automatisering voor het MKB. En dat al ruim 23 jaar. De automatisering van je onderneming is daarom bij BizQIT in vertrouwde handen. Op basis van deskundigheid, ervaring en betrokkenheid denken we mee, maar vooral vooruit. We geven je advies over- en leveren diensten en producten voor beheer, Cloud, security, infrastructuur, telefonie, back-up, virtualisatie, servers en werkstations.

michielbarry

Barry (l) & Michiel (r)

In 1996 studeerden Barry Kalshoven en Michiel Prins cum laude af aan de HTS-A Hogere Informatica (afstudeerrichting Telematica). De bundeling van hun technische kennis en de drang tot zelfstandig ondernemen vormden de basis van WebLink v.o.f., een succesvolle internet-onderneming die al snel bekendheid verwierf met WebLink’s Wondere Wenskaarten Wereld.

BizQIT Business Quality IT
In 1996 maakten Barry en Michiel een afsplitsing van de netwerkbeheertak van WebLink en startten daarmee S.O.S. Small Office Solutions. Met de overgang naar zogenaamde managed services is de naam in 2008 veranderd in BizQIT Managed Services.

BizQIT nu
Vanaf april 2016 heeft Michiel de stap gewaagd om te emigreren naar Frankrijk. Daarmee is BizQIT nu volledig eigendom van Barry. Er verandert niets in de bedrijfsvoering. We waren Michiels vertrek namelijk al ruim een jaar aan het voorbereiden om de overgang soepel te laten verlopen.

Gevestigd in Amsterdam
Vanaf 2012 is BizQIT Managed Services gevestigd op het bedrijventerrein NDSM-werf – ooit de grootste scheepswerf van Amsterdam – in Amsterdam-Noord. Van daaruit worden de klanten bediend die grotendeels in de Metropoolregio Amsterdam* maar ook ver daarbuiten zijn gevestigd.

* De Metropoolregio Amsterdam bestaat uit de regio’s: Amsterdam, Amstelland-Meerlanden, Zaanstreek-Waterland, Zuid-Kennemerland, IJmond, Almere-Lelystad en Gooi en Vechtstreek.

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)