ISO-certificering

Op 2 mei 2022 heeft BizQIT het ISO/IEC 27001:2013 certificaat behaald. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van drie jaar.

De medewerkers van BizQIT zijn elke dag bezig met kwaliteit en informatiebeveiliging en het voortdurend verbeteren daarvan. Onze kennis en kunde zetten we natuurlijk niet alleen in voor onze klanten, maar we maken er ook gebruik van met betrekking tot het ontwikkelen van onze eigen organisatie. Dat neemt niet weg dat het op gegeven moment tijd was om het principe ‘practice what you preach’ kracht bij te zetten en de ISO-certificering te behalen. Daarmee tillen we onze eigen organisatie naar een hoger niveau en laten we onze klanten zien dat we het zelf ook aantoonbaar voor elkaar hebben.

Het ISO-certificaat is geldig voor de volgende scope: Informatiebeveiliging bij verkoop, beheer en support van ICT-infrastructuur, communicatie voor vast, mobiel en dataverbindingen en datacenter- en werkplekkenbeheer. Dit is in overeenstemming met de verklaring van toepasselijkheid IV.04 gedateerd op 01-02-2022.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)