Supersnelle online back-up

backupNa jarenlang back-ups maken naar fysieke media zoals disk of tape, worden nu steeds meer back-up oplossingen geleverd als internet back-up. In tegenstelling tot conventionele internet back-up systemen is BizQIT’s Advanced Internet Back-up bij grote hoeveelheden data en al bij beperkte bandbreedtes succesvol in te zetten.

Het terughalen van de back-up is bij conventionele back-up systemen afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding. Vanwege onze lokale kopie kan dit veel sneller worden uitgevoerd. Door de instant-restore technologie kunnen vele gigabytes aan informatie binnen enkele minuten hersteld zijn, óók als de lokale back-up verloren is gegaan en er van alles van internet moet worden teruggehaald, onafhankelijk van de snelheid van de internetverbinding. Hierdoor gaat er geen kostbare tijd verloren en is de productie snel weer op pijl.

Virtualisatie
Omdat onze Advanced Internet Back-up volledig VMware compatible is, kunnen fysieke servers die gecrasht zijn, virtueel worden opgestart in geval van grote calamiteiten. Na reparatie kan de virtuele server weer op de fysieke server overgezet worden. Daarnaast maken wij ook een back-up van elke virtuele server en kunnen deze waar dan ook herstellen.

Extra back-up
Mocht een bedrijf door omstandigheden naar een alternatieve kantoorruimte moeten uitwijken, of als door diefstal alles weg is, dan kan BizQIT servers in de Cloud opstarten en met een VPN-verbinding een tijdelijk kantoor hieraan verbinden. Zo is het serverpark, nog voordat bureaus en computers zijn geplaatst, alweer beschikbaar!

Bijna geen dataverlies
Door de combinatie van regelmatige back-ups (meerdere per dag) en de snelle instant-restore technologie kan je na een crash niet alleen weer snel aan het werk, maar is er ook maar heel weinig data verloren gegaan. Kortom, alle medewerkers kunnen snel weer aan de slag zonder al te veel verlies van werktijd en data.

Back-up Microsoft Office 365
Microsoft bewaart maximaal 30 dagen je Office 365 data. Een uitgebreide back-up hoort daar dus niet bij. Dat is nu wel mogelijk met onze Office 365 Back-up. Deze back-up vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over al je data. Dit geldt voor Exchange, SharePoint en OneDrive. Je data blijft altijd toegankelijk tot zeker één jaar. Zo is je data beschermd tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en beschadigingen in opgeslagen data.

LEES MEER

Veeam Cloud Connect
Veeam Cloud Connect maakt het makkelijk om je IT infrastructuur simpel uit te breiden met de Cloud voor offsite copies van je back-up. Met een uptime van bijna 100% en met drie kopieën ben je ervan verzekerd dat data bij ons niet verloren gaat.

LEES MEER

De voordelen op een rij
– back-up mogelijk van slechts 5 minuten oud
– supersnelle hersteltijden
– herstel vrijwel zonder dataverlies
– grote hoeveelheden data snel weer beschikbaar
– vrijwel geen verlies werktijd werknemers

INFOBLAD

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van Advanced Back-up of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)