BizQIT volgt alle ontwikkelingen en nieuws binnen de ICT en automatisering natuurlijk op de voet. We lopen er vaak zelfs op vooruit. Op die manier anticiperen wij op actualiteiten en ontwikkelingen die invloed op je bedrijf kunnen hebben.  

Door vroegtijdig op de hoogte te zijn, kunnen wij onze dienstverlening aan onze klanten tijdig aanpassen. Hierdoor hebben vervelende ontwikkelingen weinig tot geen invloed op je bedrijfsvoering of worden geheel voorkomen. Positieve zaken laten we  natuurlijk ook zo snel mogelijk in onze dienstverlening terugkomen. Sommige van die actuele ontwikkelingen lichten we nader toe in de maandelijkse blogs.

Blogs en nieuws
Geregeld schrijft een van de experts van BizQIT een blog over automatisering en ICT in het MKB. Geschreven vanuit persoonlijke ervaringen gaat zij in op actuele situaties en stellen problemen en risico’s aan de orde. Natuurlijk komen ze ook met oplossingen die zo zijn te gebruiken in je dagelijkse bedrijfsvoering. Altijd scherp, actueel en helder. Kortom, deze blogs kan en mag je niet missen als je de automatisering en ICT van je onderneming – net als wij – serieus neemt.

Daarnaast ontwikkelen wij geregeld zelf nieuwe producten en diensten die wij graag met de ‘buitenwereld’ delen. We heten hier ook nieuwe klanten welkom en melden andere bijzonderheden over ons bedrijf.

Veel van ons nieuws delen we via de bekende social media-kanalen en natuurlijk op de site. Wil je nieuwsupdates via e-mail ontvangen? Mail ons dan je e-mailadres en naam.

BizQIT | Business Quality IT

 

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)