Experts in ICT voor het MKB

Inmiddels BizQIT Managed Services uitgegroeid tot de totaaldienstverlener in ICT en automatisering voor het MKB.  En dan met name voor ondernemers in de regio Amsterdam, Zaanstreek, Waterland. We bieden een zeer breed totaalpakket aan diensten en producten. Hiermee ontzorgen wij onze klanten op het gebied van beheer, duurzaamheid, data security, telefonie, back-up, virtualisatie, cloud, servers en werkstations.

En dan bieden wij onze diensten ook nog eens aan tegen zeer redelijke vaste tarieven. Zo blijft je ICT-budget altijd op orde! Geen verrassingen achteraf. Beter nog, onze oplossingen zijn vaak ook nog eens kostenbesparend.

De diensten
Hieronder een overzicht van onze negen dienstenclusters. Klik op een dienst voor meer informatie. Je kunt de informatie onder Managed Services ook downloaden en op je gemak op een ander tijdstip nog eens rustig doorlezen of doorsturen aan een collega.

it-beheerICT-Beheer
Beheer van ICT-netwerken zit in onze genen. Je profiteert van onze jarenlange ervaring door een foutloze werking van jouw systemen.
Lees meer»
backupInternet Back-up
Data is écht veilig door onze internet back-up oplossing. En niet één keer per dag, maar zo vaak je wilt! Zo ben je bijna nooit meer iets kwijt.
Lees meer»
Data Security
Jij bent zuinig op je business. Wij ook. Wij beveiligen jouw computer-systeem, passend bij de huidige dreigingen en jouw bedrijfscultuur.
Lees meer»
Cloud Services
De hype is over, het stof is neergedaald. Cloud is eindelijk serieuze business. Misschien ook voor jouw bedrijf.
Lees meer»
Virtualisatie
Door virtualisatie kan het ICT-budget efficiënter worden ingezet of sterker nog: er worden zelfs kosten bespaard.
Lees meer»
Consultancy
Second opinion, first opninion, consultancy, projectbegeleiding. Jij hebt een vraag, wij het antwoord. Maak gebruik van onze adviseurs!
Lees meer»
IP-Telefonie/VoIP
Telefoneren over internet kan interessante voordelen voor jouw bedrijf betekenen. Voordelen in geld en in mogelijkheden.
Lees meer»
Helpdesk
Bij prangende vragen over zaken die niet werken zoals je zou willen, bel je onze helpdesk. 45 uur per week zijn we tot je dienst.
Lees meer»
Organic ICT
Het is duidelijk dat iedereen zijn steentje moet bijdragen aan het milieu. Wij helpen je om jouw ICT omgeving ook groener te maken!
Lees meer»


Liever persoonlijk contact?
We leggen graag persoonlijk aan je uit waar wij voor staan en wat onze dienstverlening in ICT en automatisering voor je bedrijf kan betekenen. Neem daarom gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de
bel mij-knop.

Bel  mij
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)