Experts in ICT voor het MKB

Als ondernemer neem je je ICT natuurlijk serieus. Je wilt dat je netwerk stabiel, up-to-date, flexibel en bovenal veilig is en blijft. Ook als je onderneming groeit. Liefst zonder al te veel inspanning en kosten. Je bent liever bezig met ondernemen. Dan is BizQIT Managed Services de aangewezen partner voor je automatisering!

Wij zijn dé expert in automatisering voor het MKB. En dit jaar doen we dat al ruim 23 jaar. De automatisering van je onderneming is daarom bij BizQIT in vertrouwde handen. Op basis van deskundigheid, ervaring en betrokkenheid denken we mee, maar vooral vooruit. We geven je advies over- en leveren diensten en producten voor beheer, Cloud, security, VoIP-telefonie, back-up, virtualisatie, servers, storage en werkstations.

IT’er aan tafel
Met onze adviseurs beschik je over je eigen IT’er aan de gesprekstafel met andere leveranciers. En wil je weten hoe jou IT-omgeving ervoor staat dan kunnen wij een onafhankelijke audit uitvoeren. Korte lijnen zorgen ervoor dat we overal bovenop zitten en snel kunnen schakelen. Zo weten we wat er speelt binnen je onderneming op ICT-gebied en kunnen daardoor efficiënte en vaak innovatieve oplossingen bieden. En natuurlijk houden we je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vaste tarieven
BizQIT levert de kwaliteit waar je naar op zoek bent tegen vaste tarieven. Geen verrassingen achteraf. En onze oplossingen werken vaak ook nog eens kostenbesparend. Zo blijft je ICT-budget altijd op orde!

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)