Pro-actief ICT-Beheer ontzorgt

it-beheerOnze core business is automatisering. Hier zijn wij al sinds 1998 zeer gedreven mee bezig. Wij hebben ons in de afgelopen 21 jaar ontwikkeld tot dé dienstverlener die je al je ICT-zorgen uit handen neemt. En met onze beveiligingsmaatregelen hebben we een groot deel van de AVG – de privacywetgeving – al voor je geregeld.

Actieve monitoring
Door middel van actieve monitoring zorgen wij ervoor dat je systemen constant in de gaten worden gehouden. Als we voorzien dat er iets staat te gebeuren, grijpen we snel en adequaat in. Vaak zelfs al voordat je iets in de gaten hebt. BizQIT kan hierdoor problemen voorkomen en weet zich hiermee te onderscheiden van andere automatiseerders. Omdat wij deze taken grotendeels geautomatiseerd hebben, kunnen wij dit ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

AVG-proof
Naast monitoring worden ook preventiemaatregelen ingezet om problemen te voorkomen. Patch management vormt een belangrijk onderdeel in de beveiliging van systemen én de AVG. Pas na controle, test en goedkeuring worden patches geïnstalleerd. Hiermee worden eventuele fouten en veiligheidslekken opgelost. Zo worden systemen automatisch up-to-date gehouden. Naast de bekende Microsoft-updates, worden door BizQIT bijna 100 veelgebruikte programma’s dagelijks gecontroleerd op updates, die pas na onze goedkeuring automatisch geïnstalleerd worden.

Extra veiligheid
Daarnaast stellen wij desgewenst computers van medewerkers zo in dat er geen wachtwoorden of andere inloggevens meer automatisch worden opgeslagen in 10 van de meestvoorkomende browsers. Nog zo een handige tool van BizQIT die bijdraagt aan de beveiliging van je data. Natuurlijk is dit inclusief.

Onbeperkt support zonder SLA
BizQIT gelooft in zijn core product en daarom is alle support gratis bij een standaard onderhoudscontract. Dus geen verschillende niveaus Service Level Agreements (SLA) tegen steeds hogere kosten. Je kan ons onbeperkt bellen en e-mailen! Wij staan je graag direct te woord, zonder wachttijden. Over lastige problemen wordt bij ons intern gebrainstormd en vervolgens direct uitgewerkt in een blijvende oplossing. Van deze oplossing profiteren al onze klanten. Zo kunnen de problemen bij andere klanten ook voor jou een oplossing worden en vice versa, zonder dat je er extra voor betaalt.

Flexibel meegroeien
BizQIT neemt niet alleen je ICT-zorgen uit handen door probleemondersteuning. Ook passen we je ICT-omgeving voortdurend aan met oog op actuele of komende ontwikkelingen. Wij kijken dus vooruit en denken mee. We adviseren je daardoor tijdig over het vervangen, upgraden of uitbreiden van apparatuur en/of systemen. Met onze ICT-ondersteuning is en blijft je automatisering op orde, flexibel en toekomstbestendig. Zo kan wat ons betreft niets de groei van je bedrijf meer in de weg staan.

De voordelen op een rij
– AVG-proof met onze beveilingsmaatregelen (zie infoblad Monitoring)
– pro-actieve monitoring tegen aantrekkelijk tarief
– onbeperkt support in standaard onderhoudscontract zonder meerkosten
– korting op de manuren
– tijdens kantooruren direct bereikbaar zonder wachttijden
– ‘meedelen’ in onze oplossingen bij andere klanten
– flexibel en toekomstbestendig
– geen extra personeelskosten

INFOBLAD

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van ICT-Beheer of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)