Deskundige ondersteuning door onze experts

commentsDe helpdesk van BizQIT kost je niets extra. Op al onze diensten zit standaard alle service – die erbij hoort en je dan ook mag verwachten – inbegrepen. Dus ook onze helpdesk. Wel zo duidelijk en eigenlijk gewoon zoals het hoort.

Altijd eerstelijns support
Onze helpdesk kent geen eerste-, tweede- of derdelijns medewerkers. Wanneer je tijdens kantooruren onze helpdesk belt, krijg je altijd meteen een medewerker aan de lijn die kundig is binnen elk gebied van onze dienstverlening. Deze medewerker kan bijvoorbeeld een probleem in Excel oplossen, een bestand dat kwijt is terughalen van de back-up, maar ook een wijziging op de server uitvoeren. Allround en deskundig. Eerstelijns support is dus altijd inbegrepen bij de prijs.

Bereikbaar zonder wachtrijen
Onze helpdesk kent geen wachtrijen, daardoor word je extra snel geholpen. De helpdesk is elke dag bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur, zodat wij bereikbaar zijn als jij aan het werk bent. En heb je ruimere openingstijden nodig? Ook dat behoort tot de opties. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

De voordelen op een rij
– helpdesk inbegrepen bij al onze diensten
– allround en deskundige medewerkers, dus altijd hulp van een expert
– altijd eerstelijns hulp
– geen wachtrijen
– beschikbaar wanneer jij dat wilt

Maak kennis met onze helpdeskmedewerkers onder Ons team en op de contactpagina van de Helpdesk.

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze helpdesk en support of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij
leaflet
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)