Buitenschoolse activiteiten

Van digitale flipperdoos naar digitale flipperkast

Zo nu en dan houden we ons naast werken ook bezig met ‘buitenschoolse’ activiteiten. Zo wilde Collega Erik graag een digitale flipperkast voor op kantoor maken. Hij is daar alles over gaan opzoeken. Bouwtekeningen, software en welke spullen. Kortom, alles wat nodig is om er zelf een te bouwen. En dat is gelukt!

Van allerlei klussen bleeft bruikbaar materiaal en een groot TV-scherm over. Van die ‘restrommel’ konden we al iets van maken. Nog meer reden om het te doen. Moesten we nog een paar dingen kopen, maar dat vond Barry natuurlijk prima. Dus gaan! En na een paar klusavondjes was daar ons eerste prototype: de flipperdoos!

Levensecht
Nu de flipperdoos een feit is willen we natuurlijk door. Meer hardware, nog wat software, knoppen en bedrading. Flink klussen: timmeren, verven en solderen.
En daar is ie: de levenechte digitale flipperkast. Elke vrije minuut is er wel iemand bij de flipperkast te vinden op jacht naar de highest score.

En de flipperkast blijft niet onopgemerkt. Bezoekers staan al in de rij om even te mogen spelen op deze flipperkast of willen dat we er een voor ze bouwen. En we nemen hem ook graag mee op evenementen buiten kantoor.


TILT
Maar het kan nog ‘echter’. Bijvoorbeeld dat als je tegen de kast stoot de bal ook verplaatst of de kast zelfs op TILT slaat. Maar dat leren we hem nog wel!

Nieuwe collega’s
Wat wordt ons nieuwe project? Ideeën zijn welkom! En oh ja, we zijn daarnaast ook nog op zoek naar nieuwe collega’s die onze highest score willen komen verbeteren: Junior System Administrators die klaar zijn voor een volgende stap.


Comments are closed.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
Binairstraat 19
1033 MN Amsterdam
[email protected] (algemeen)