Data security beschermt en voorkomt

securitySpyware, spam, ransomware, malware en virussen houden we liever buiten de deur. Daarom is het belangrijk dat bijvoorbeeld alle e-mail gefilterd en het internetverkeer gemonitord wordt en het gebruik van USB-sticks in de hand wordt gehouden. BizQIT heeft diverse data security oplossingen waardoor je ’s nachts rustig kunt slapen, want voorkomen is beter dan…

Maar ook het opleiden en trainen van personeel van onze klanten in bewustwording en herkennen van onveilige situaties behoort tot de mogelijkheden. En moet jouw organisatie voldoen aan eenkwaliteitskeurmerk, audit of PCI vereisten dan hebben we ook daar het gereedschap voor in huis. Hieronder zomaar een greep uit ons ‘assortiment’.

Managed Firewall
Met onze Managed Firewall zorgen we voor een gescheiden netwerk en een stabiele en goed beveiligde internetverbinding. Een firewall is het slot met alarm van je netwerk. Het voorkomt en beschermt tegen aanvallen – van zowel hackers als virussen – van buitenaf op je bedrijfsnetwerk. En met de VPN Access kunnen thuiswerkers veilig inloggen op het bedrijfsnetwerk. De firewall zorgt ook voor gelijke verdeling van internetgebruik over de diverse apparaten zodat de lijn niet overbelast raakt.

End Point Security: antivirus
Voor onze antivirus en -malware maken wij gebruik van een zeer betaalbaar product dat altijd up-to-date is met automatische upgrades. Hiermee kunnen we de meest geavanceerde bescherming bieden. Onze antivirus oplossing voldoet in alle opzichten aan de strenge kwaliteitseisen van BizQIT. Uiteraard wordt regelmatig getoetst of dit inderdaad het meest geavanceerde product of techniek is. Zo niet, dan aarzelen we niet om deze – uiteraard zonder extra kosten – bij al onze klanten te vervangen door een beter product. En mocht  toch een besmetting kan optreden dan wordt de besmetting kosteloos door BizQIT verwijderd, zodat jij er geen omkijken naar hebt en weer snel door kunt.*

Managed spamfilter
De BizQIT Managed Spamfilter gebruikt de nieuwste en beste technologieën en wordt voortdurend doorontwikkeld. Daardoor biedt dit spamfilter altijd de beste bescherming voor mail en mailserver. Ook kunnen we de filtering per mailbox finetunen op een manier die het beste bij de gebruiker past.

BitLocker
Tot slot worden laptops en PC’s die wij leveren en installeren voorzien van BitLocker. Hiermee beveiligen we de gegevens op de computer door ze te versleutelen (encrypten). Alleen met de juiste inloggegevens  kunnen de gegevens worden ontsleuteld. Dus als een computer wordt gestolen dan is de data op het apparaat zonder de juiste inloggegevens onbruikbaar.

Beveiliging documenten
Behalve dat je netwerk van buitenaf geïnfecteerd kan raken, bestaat er ook nog Data Leakage. Dit betekent dat een werknemer belangrijke documenten kan ontvreemden, door ze te e-mailen of op een USB-stick mee te nemen. Hierdoor kunnen belangrijke bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. BizQIT kan je adviseren over producten of procedures die het risico verminderen of die het gedrag van jouw personeel monitoren. Maar ook een instructie c.q. training data security aan medewerkers behoort tot de opties.

De voordelen op een rij
– op basis abonnementen: kosten vooraf bekend
– onvoorziene besmetting gratis* opgelost
– constante filtering en monitoring
– voortdurende toetsing kwaliteit gebruikte technieken en producten
– pentests en vulnerabilitytests om te zien of er nog zwakheden zijn in de beveliging
– laptops en PC’s die wij installeren worden voorzien van bitlocker
– mogelijkheid bescherming tegen diefstal belangrijke bedrijfsdocumenten

Info Managed firewall  Info End-point security  Info Managed spamfilter

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van Data Security of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij

BizQIT | Business Quality IT

* Hieronder vallen niet de gevolgen van een besmetting, zoals dataverlies of beschadigde bestanden. Wel zullen wij alles in het werk stellen om de gevolgen zoveel mogelijk te beperken door bijvoorbeeld het terughalen van bestanden uit back-ups.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)