Ons dakterras

Altijd terrasweer bij BizQIT

De BizQITeers zijn behalve ICT’ers ook best wel handige klussers. En dan hebben we het niet over het uit elkaar halen en in elkaar zetten  van PC’s en servers, maar over het echte doe-het-zelven. Werken met hout, gereedschap en de handen.  Een mooi voorbeeld daarvan is ons overdekte, verwarmde dakterras.

Aan ons pand zit een dakterras waar we lange tijd alleen met mooi weer gebruik van konden maken. Bij mooi weer hielden we de vrijdagmiddagborrel of bbq in het zonnetje. Hoe mooi zou het zijn als we ook bij minder mooi weer op het terras kunnen ‘luchten’? Nadat het idee eenmaal was ontstaan werd er al snel een plan uitgewerkt. Bouwtekeningen gezocht, ontwerpen gemaakt, materiaallijst opgesteld, bouwplan gemaakt, bouwbenodigdheden besteld en agenda’s getrokken om aan de slag te gaan.

De BizQITeers zijn behalve goede ICT’ers ook best wel handige klussers. En dan hebben we het niet over het klussen aan PC’s of servers, maar over het echte doe-het-zelven. Werken met hout en gereedschap. Een mooi voorbeeld is ons selfmade overdekte, verwarmde dakterras. Bij BizQIT is het altijd terrasweer!

Geplaatst door BizQIT Managed Services op Woensdag 10 juli 2019

Het mooie van zo een leeg terras is dat je al snel resultaat ziet. Binnen no-time stonden de palen en het dak. En toen het dak er eenmaal opzat en waterdicht was werd dit natuurlijk gevierd met pannenbier, nou ja eigenlijk Heineken bier. Zo kwam onze groene ‘werkbank’ nog meer van pas. Bijna elk gezamenlijk vrije weekend en woensdagavond werd er geklust. Er werden lange zitbanken met bergruimte, tafelblokken en keukenblok met betonnen blad gemaakt en gecoat.

Altijd terrasweer
Daarna was het tijd om de boel aan te kleden. Er kwam een houthaardje met afvoerkanaal en er werden heaters opgehangen. De ‘huisstylist kocht nog wat kussens, lampjes en neppalmen. Project dakterras was gereed. Nu genieten we het hele jaar rond van lekker met elkaar buiten zitten, fikkie stoken en bbq’en. Bij BizQIT is het nu altijd terrasweer!

No comments yet.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
Binairstraat 19
1033 MN Amsterdam
[email protected] (algemeen)