Consultancy: inzicht in je ICT-omgeving

supportSoms zou je willen dat een deskundige eens goed de ICT-omgeving van je bedrijf bekijkt. Gewoon, een second opinion of advies over je huidige ICT-omgeving. Voldoet het nog wel aan al je eisen? Kan je netwerk de groei van je bedrijf wel aan? Hoe staat je soft- en hardware ervoor? En is alles wel goed beveiligd? Een check en advies door een deskundige, zonder dat je gelijk ergens aan vast zit.

Onze consultancy en adviesdiensten maken dat mogelijk. Met onze jarenlange ervaring zijn onze consultants in staat je op vele terreinen te assisteren met een gedegen advies. En voor onze klanten is advies over diverse ICT-vraagstukken vanzelfsprekend bij onze dienstverlening inbegrepen!

ICT Audit
Onze audit geeft je snel een uitgebreid overzicht van- en inzicht in je ICT-omgeving. Aan de hand van het auditrapport met advies en aanbevelingen, kan je weer de juiste koers uitzetten voor je bedrijfsautomatisering. Je weet snel wat de prioriteiten op dit gebied zijn, zodat je op de juiste manier en met een professionele insteek weer in je ICT-omgeving kunt gaan investeren.

ICT’er aan tafel
Welke werkwijze past bij je bedrijf? Waar kan je kosten besparen? We denken en kijken graag mee bij ICT-trajecten, zoals de aanschaf van een nieuw CRM-softwarepakket in de Cloud of de aanschaf van een app. Weet je zelf alle vragen te stellen? Past dit wel bij je organisatie? Hoe integreer je dit in je huidige ICT-omgeving? Als we een pakket nog niet kennen duiken we erin, zodat we je hierin kunnen adviseren omdat wij je bedrijf goed kennen. Wij zitten als jullie IT-manager aan tafel bij gesprekken tussen bedrijven en leveranciers. Hierdoor weet je zeker dat je niets kan ontgaan als het op technische vereisten aankomt. Onze brede kennis van hardware en software helpt je een juiste keuze te maken als het gaat over de aanschaf van benodigde hard- en software. En als we bedrijven kennen die bijvoorbeeld ook met dat softwarepakket werken dan brengen we je graag in contact om gebruikerservaring uit te wisselen.

Second opinion offerte
Ook kan je bij ons terecht voor een second opinion. Heb je een offerte gekregen van je externe systeembeheerder/ICT’er, maar weet je niet wat je moet doen? Laat onze consultants er eens naar kijken. In de meeste gevallen verdienen zij zichzelf terug!

Juiste personeel?
Ga je zelf ICT-medewerkers in dienst nemen, maar zou je wat extra zekerheid kunnen gebruiken tijdens de sollicitatieprocedure? BizQIT kan CV’s beoordelen, aanschuiven bij de gesprekken en een assessment doen van de kennis van de sollicitant. Dat geeft je die extra zekerheid waar je naar op zoek bent.

De voordelen op een rij
– onze audit geeft snel inzicht in de staat van je ICT-omgeving
– advies
– je ‘eigen’ ICT manager aan tafel
– directe besparing dankzij advies en bemiddeling bij aanschaf soft- en hardware
– beoordeling offertes levert gelijk besparing op
– het juiste ICT-personeel in huis

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze consultancy- en audit dienstverlening of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij
leaflet
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)