Cloud Werkplek

cloudBizQIT biedt volledig ingerichte, veilige hosted RDS werkplekken in de Cloud aan. Voor een aantrekkelijke vaste prijs per maand. Met een Cloud Werkplek hoef je geen software meer te updaten of te investeren in extra opslagcapaciteit of server.

En dat is niet de enige kostenbesparing. De Cloud is – zonder grote investeringen of afschrijvingen – flexibel aan te passen aan groei of krimp van je bedrijf. De Cloud Werkplek wordt per gebruiker berekend en daarom zeer flexibel uit te breiden of andersom.

De Cloud Werkplek is inclusief alle benodigde licenties – ook de laatste versie van Office – antivirus, beheer, onderhoud en support. Met monitoring – die inclusief is – worden de laatste patches geïnstalleerd en is support op afstand mogelijk. Verder beschikt elke Cloud Werkplek over een hosted exchange mailbox inclusief spamfilter en per organisatie één domein.

Support lokaal
Voor support (ondersteuning) van de lokale werkplek zelf – laptop, PC, tablet, mobiele telefoon, printers en andere apparaten – is een aanvullend support abonnement per werkplek mogelijk. Dit is inclusief monitoring, support en antivirusbescherming van de PC of laptop. Maar ook ondersteuning bij printers, scanners en andere apparaten is inbegrepen. Hierbij ontvang je bij werkzaamheden geen factuur achteraf.

Extra Cloud Server
Voor diverse applicaties is veelal een aparte Private Cloud Server of ook wel VPS nodig. De maandprijs hiervan is inclusief huur van de server, antivirus, monitoring & support en back-up van de server. Ook hiervoor geldt: opslag en back-up van de data gaan volgens het fair use principe.

Veilig Nederlands
De Cloud Werkplekken en data-opslag komen op een eigen Cloud Server. Deze server staat in het Global Switch Amsterdam Datacenter of in het True Datacenter op snelle servers van BizQIT. Beide datacentra vallen onder Nederlandse wet- en regelgeving en bieden daardoor extra bescherming voor privacy- en bedrijfsgevoelige gegevens. Daarnaast beschikken ze over de vereiste ISO/NEN-certificering. Dat is wel zo prettig.

INFOBLAD

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze Managed Cloud Omgeving of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij

BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)