Flexibel in de Cloud

cloud Je bedrijfsdata en software zijn tegenwoordig overal. Niet alleen op kantoor, maar ook op je mobiel in het restaurant, tablet in een trein, laptop als je bij de klant zit en thuis. Bedrijfsdata wordt overal gebruikt en gedeeld. Reden genoeg om al je bedrijfsdata op één centrale plek te bewaren: in de Cloud. En dan liefst in een goed beveiligde en flexibele Cloud.

Veel van onze klanten bewaren hun bedrijfsdata op een eigen Cloud Server in onze Cloud. Zo kunnen zij overal en altijd bij hun bestanden en werken altijd met de laatste versie van onder andere Office.

Onze Cloud
BizQIT heeft een eigen Cloud waarmee wij alle gangbare Cloud-diensten kunnen aanbieden. Al onze Cloud-diensten zijn gebaseerd op VMware en bieden daardoor zekerheid en stabiliteit. Met een eigen virtuele server in de Cloud hoef je geen investering meer te doen in nieuwe hardware. Je server is altijd en overal bereikbaar. Het onderhoud van je server(s) kan op afstand. Voor een vast bedrag per maand huur je bijvoorbeeld al een Cloud Server bij BizQIT.

Cloud?
De Cloud is een veilige en betrouwbare locatie buiten je kantoor om bestanden op te slaan en ook om op te werken (RDS). Zeg maar een server op afstand. Bestanden in de Cloud worden opgeslagen op eigen servers in goed uitgeruste en beveiligde datacentra in Nederland. Deze datacentra beschikken over de vereiste ISO/NEN-certificering en vallen onder de Nederlandse wetgeving. Dat is wel zo prettig. Daarnaast draait onze Cloud op meerdere servers, die elkaar kunnen opvangen waardoor er bij calamiteiten geen problemen ontstaan en je ongestoord kan doorwerken.

Kosten besparen
Met de Cloud hoef je geen software of server meer te updaten of te investeren in extra opslagcapaciteit. En dat is niet de enige kostenbesparing. De Cloud is – zonder grote investeringen of afschrijvingen – flexibel en per dag aan te passen aan groei of krimp van je bedrijf. En omdat alle processen online draaien, heb je ook geen zware, dure computers meer nodig.

BizQIT’s Cloudoplossingen
Elke dag worden de functionaliteiten van onze Cloud diensten uitgebreid. Op dit moment biedt BizQIT onder andere de volgende dienstverlening aan in de Cloud:

Managed Cloud Werkplek

BizQIT biedt volledig ingerichte, veilige werkplekken in de Cloud aan. Met een Cloud Werkplek hoef je geen software meer te updaten of te investeren in extra opslagcapaciteit of in een (Cloud) Server. En dat is niet de enige kostenbesparing. De Cloud is – zonder grote investeringen of afschrijvingen – flexibel aan te passen aan groei of krimp van je bedrijf. De Cloud Werkplek wordt per gebruiker berekend en daarom zeer flexibel uit te breiden of andersom.

Onze Managed Cloud Werkplek is inclusief beheer/support, alle benodigde licenties, Office, antivirus op de server, back-up en natuurlijk ook hier updates.

LEES MEER

Hosted Exchange

Hosted Exchange is dé online zakelijke e-mailoplossing in de Cloud. Met Hosted Exchange heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, agenda en contactpersonen en kan je deze delen met anderen.

Lees meer

Advanced Back-up

BizQIT’s betrouwbare online back-up oplossing die je verzekert van een altijd werkende back-up en waarmee je in geval van calamiteiten snel weer up and running ben.

Lees meer

Managed VoIP

Voor een vast bedrag per maand beschik je over een complete managed 3CX telefooncentrale in de Cloud ofwel Hosted VoIP. Met de Hosted VoIP-centrale hoef je geen eigen centrale te installeren en kan je gewoon gebruik maken van je bestaande netwerk en internetaansluiting. Managed VoIP is direct en eenvoudig in gebruik te nemen en vooral voordelig.

De centrale heeft veel geavanceerde functies en is eenvoudig te bedienen. Hierdoor kan je als MKB’er ook gebruik maken van alle geavanceerde telefonie-opties die voorheen alleen voor centrales van grote bedrijven beschikbaar waren. Uiteraard verzorgen we alle instellingen en benodigdheden, inclusief toestellen.

Lees meer

Nextcloud

Nextcloud is de flexibele Cloud oplossing voor het centraal opslaan, synchroniseren en delen van bestanden binnen en buiten je organisatie op één centrale plek, onafhankelijk van waar je bent. Nextcloud is een veilig alternatief voor de bekende online storage leveranciers Dropbox, WeTransfer, Google Drive. NextCloud biedt dezelfde functionaliteiten maar de data wordt opgeslagen op je eigen server of op een server van BizQIT in een van onze veilige datacenters in Amsterdam. Nextcloud is geschikt voor grote bestanden. En ook eenvoudig met een app op je mobiel te gebruiken. Op die manier ben je in controle van je foto’s, documenten en nog veel meer.

INFOBLAD

De voordelen op een rij
– geen investeringen meer in nieuwe hardware
– flexibel bij groei of krimp
– altijd van al je bestanden de meest recente versie voorhanden
– overal ter wereld veilig bij je eigen vertrouwde bureaublad, inclusief programma’s en bestanden
– mogelijkheid van elke computer of tablet je kantoorcomputer te maken
– overal en altijd op elk apparaat bij je bestanden, applicaties, mail, contactpersonen en agenda

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze Cloud Services of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de bel mij-knop.

Bel  mij
BizQIT | Business Quality IT

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)