NIEUWS

13-07-2021
Altijd leuk en vooral lekker
Wat een verrassing van Deltasafe: een heerlijke slagroomtaart! Zo een stukje waardering doet goed na de hectische NightMare-perikelen afgelopen week. En dat waarderen wij weer enorm. Dus dank jullie wel medewerkers van Deltasafe. We hebben hem met smaak opgegeten. Inmiddels zijn de print of juist niet-printproblemen zoals hieronder te lezen is onder controle.


12-07-2021
De nachtmerrie is afgelopen: printen weer mogelijk
De fix voor het NightMare lek voor de print spoolers is er! We zijn druk bezig met het doorvoeren en scripts te maken om de fix bij alle klanten uit te kunnen rollen. Dit betekent wel dat een en ander herstart moet worden, maar dat overleggen onze accountmanagers uiteraard eerst met elke klant apart. Ze nemen daarvoor rechtstreeks contact op voor zover dat niet al is gebeurd.


08-07-2021
Nightmare lek Print Spooler service nog altijd niet opgelost
Het probleem met de kwetsbaarheid in de Windows Print Spooler – het zogenaamde NightMare lek – is helaas nog niet opgelost door Microsoft. Dit betekent dat hun advies om de print spoolers uit te zetten blijft staan. Printen is daarom helaas nog steeds niet mogelijk. Zodra de oplossing er is zullen wij deze natuurlijk zo snel mogelijk testen en doorvoeren bij onze klanten.
Lees meer over dit lek


05-07-2021
Nieuwe collega Lex
Vanaf 1 juli is Lex van Diemen BizQIT komen versterken. Lex heeft dit jaar de hbo-opleiding System and Network Engineering/Cyber Security met succes afgerond. Hij gaat zich met name bezig houden met de back-upsystemen. Welkom in ons team Lex! En, we zijn ook nog op zoek naar een system administrator met ervaring. Check de vacature.


01-07-2021
ZomerBBQ BizQIT
Vrijdag 2 juli is het weer tijd voor de ZomerBBQ van het BizQIT-team. Net als vorig jaar zal ook dit jaar braadmeester Frank van BBQ de Purmer zijn Oklahoma Smoker bij ons voorrijden en BBQ voor ons verzorgen. Omdat je niet met volle mond mag praten is onze supportdesk vanaf 16.30 uur minder goed bereikbaar. Via de mail merk je daar natuurlijk niks van supportdesk.


30-06-2021
VACATURE System administrator
We zijn op zoek naar een full time system administrator met zo een drie tot vijf jaar ervaring in het vak. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en klaar om verder te kunnen groeien? Dan maken we graag kennis met je! Check de vacature.
Lees meer »


27-05-2021
Stagiair Teun van Kessel
Op 10 mei 2021 is Teun bij ons begonnen aan zijn stage. Teun is 22 jaar en zit in het derde jaar van de opleiding hbo Communication and Multimedia Design. Hij gaat zich de komende 10 weken bezig houden met het maken van een nieuwe website voor Managed Machine Network: machinenetwork.io.


26-02-2021
BizQIT verzorgt IT Oorkaan
Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan maakt en speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu. Oorkaan bestaat inmiddels al 20 jaar en is gevestigd in Amsterdam. Welkom bij BizQIT!


22-02-2021
IT Praeventus bij BizQIT
Praeventus is een onafhankelijk assuradeurenbedrijf voor de duurzame energiesector. Het team van Praeventus werkt al meer dan tien jaar samen en speelt een leidende rol bij het verzekeren van offshore windparken wereldwijd, zowel tijdens de bouw als het operationele bedrijf. Ook Praeventus verwelkomen wij met veel plezier bij BizQIT.


18-02-2021
Welkom Smit Composite
Vanaf februari heeft Smit Composite het ICT-beheer bij BizQIT ondergebracht. Smit Composite uit Purmerend is een familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. Het bedrijf richt zich onder de handelsnaam Putrenovatie.nl voornamelijk op het renoveren van rioolputten door middel van een zelf ontwikkelde, innovatieve en gepatenteerde werkwijze. Op hun website lees je hier alles over. Welkom bij BizQIT Smit Composite!


28-01-2021
Nieuwe BizQIT-collega
Deze week is Dennis Dubbeldeman bij ons begonnen. Dennis gaat zich bezighouden met de sales van MMN. Hij is gelijk enthousiast aan de slag gegaan. Heel veel succes Dennis, we zijn blij dat je er bent! Managed Machine Network (MMN) is een apart bedrijfsonderdeel van BizQIT. Check ook de website Managed Machine Network.


30-12-2020
EEN GEZOND & VOORAL BETER 2021
Wat hebben we het gemist dit jaar. Langs bij al onze relaties om iets lekkers te brengen en ze tegelijk alvast een goed nieuwjaar te wensen. Kan even niet dit jaar, maar dat maken we volgend jaar natuurlijk goed.

Het team van BizQIT wenst iedereen daarom op deze manier: een gezond en beter 2021!


17-12-2020
VACATURE Junior acquisitiemedewerker
BizQIT is voor het bedrijfsonderdeel Managed Machine Network op zoek naar een junior acquisitiemedewerker. Deze acquisitiemedewerker gaat ons helpen een nieuw ontwikkeld product in de markt te zetten. Een product dat zomaar de wereld van industriële automatisering op zijn kop zou kunnen  zetten.


30-11-2020
BizQIT blijft groeien
Vanaf vorige week is Marco Wever weer terug op het honk. Marco heeft vier jaar geleden zijn mbo-stage bij ons gedaan. Daarna is hij hbo System Network Engineering/Cyber Security gaan studeren. We hebben altijd contact gehouden. En nu is Marco dus weer bij ons komen werken. Hij gaat zich bezig houden met de inkoop en daarnaast met applicatie/systeem beheer. We zijn blij dat ook hij terug bij BizQIT is.


09-11-2020
Nieuwe BizQITeer
We hebben vanaf 1 november een nieuwe collega. Nou ja, niet echt nieuw. We kenden hem al. Fedde Boorsma heeft eerder bij ons stage gelopen en tijdens zijn vervolgopleiding werkte hij hier wanneer hij vrij was. Dus eigenlijk is het: welkom terug Fedde! Fedde houdt zich vooral bezig met MMN. Het Managed Machine Network.


26-10-2020
Werken bij BizQIT
We gaan weer een campagne beginnen om nieuwe collega’s te vinden. Een starter en een met al wat ervaring. Nu al weten welke vacatures we hebben? Kijk dan bij Werken bij BizQIT. Je kan nu al gelijk via onze site reageren. En heb je je CV nu niet bij je, laat dan je contactgegevens achter en laat weten wanneer we je kunnen bellen. Update: de functies zijn vervuld!


16-10-2020
ICT DDMA bij BizQIT
DDMA is de grootste branchevereniging voor datagedreven marketing, sales en service. Een netwerk van adverteerders, non-profits, uitgevers, bureaus en tech-leveranciers die data op een innovatieve en verantwoorde manier inzetten voor interactie met consumenten. Met kennis en advies helpt DDMA leden datagedreven en klantgericht te werken, een visie op datagebruik te ontwikkelen en om te gaan met wettelijke veranderingen. Ook geven ze hun leden een stem in Den Haag en Brussel en professionaliseren ze de sector door het ontwikkelen van zelfregulering.


24-06-2020
Nieuwe password manager?
Al enige tijd volgen wij nu de ontwikkeling van een nieuwe password manager: Passbolt PRO.  Een open source oplossing die wij zelf binnen onze eigen infrastructuur kunnen hosten; veilig in eigen beheer. Maar ook prijstechnisch interessant. Binnenkort wordt de Pro versie gereleased en kunnen we gaan testen.
Lees meer »


04-06-2020
Managed Machine Network OT meets IT
BizQIT lanceert het Managed Machine Network (MMN). Hoe IT de OT kan versterken. Met MMN kunnen machinebouwers en engineers makkelijk en veilig op afstand machine data verzamelen, dashboards samenstellen en tegelijkertijd meerdere machines real-time op afstand beheren en aansturen. MMN maakt het mogelijk met een veilig VPN-netwerk van en naar alle machinelocaties.
Lees meer »


21-04-2020
Office 365 heet nu Microsoft 365
Office 365 heet vanaf vandaag Microsoft 365. De Business pakketten hebben gelijk ook een kleine naamsverandering ondergaan. Zo heet Essentials nu Basic, Premium heet Standard en Business is 365-apps voor bedrijven geworden. Prijzen en inhoud van de pakketten blijven verder hetzelfde. Lees meer over Microsoft 365 en onze Microsoft 365 Back-up oplossing.
Lees meer »


14-04-2020
Welkom Boukje!
Begin je nieuw bij ons, moet je gelijk thuis werken. Niet de meest ideale omstandigheden om ergens nieuw te beginnen, maar gelukkig kan het. Boukje Steur is op 1 april bij ons begonnen als programmeur. Ze had daarvoor al een paar dagen meegelopen, dus kende ze de collega’s al en heeft inmiddels ook de digi vrijmibo gevonden. Nog even officieel een virtuele hand: welkom Boukje!


27-03-2020
Thuiswerken: blijf bewegen!
Zoals je mag verwachten als je van BizQIT, kunnen wij thuis net zo goed werken als op kantoor. Met een veilige verbinding en 3CX VoIP-telefonie is het net alsof we op kantoor zijn. Minder gezellig, maar wel net zo efficiënt. Als je ook thuis werkt, vergeet dan niet te bewegen. Bijvoorbeeld even een dansje, lopend bellen of af en toe wat kniebuigingen.


18-03-2020
BizQIT begint oranje lint actie. Doe ook mee!

Het team van BizQIT heeft veel respect en bewondering voor alle zorgverleners, politie en medewerkers van alle andere hulpdiensten in deze roerige tijd. We willen ze daarom graag een hart onder de riem steken door dit te tonen. Vanaf vandaag rijden daarom al onze auto’s met een oranje lint aan de antenne of aan het fietsstuur. Doe jij ook mee?
Lees meer »


13-03-2020
Tijdelijke wijziging BizQIT
Vanaf afgelopen woensdag is ons kantoor opgesplitst in thuis- en kantoormedewerkers. Zoals je mag verwachten van een ICT-bedrijf kunnen wij thuis net zo goed werken als op kantoor. De telefoon van de supportdesk gaat thuis gewoon over en we kunnen veilig bij alle systemen om onze klanten te ondersteunen. De afgelopen dagen hebben we veel klanten geholpen om ook veilig thuis te kunnen werken. We helpen jou ook graag hiermee.


03-03-2020
Hallo Joep

Jeetje alweer zo een leuke nieuwe collega. Afgelopen maandag is Joep Schipper bij ons begonnen. Joep volgt ons interne opleidingstraject tot junior system administrator. Hierbij krijgt hij een on the job training in alle disciplines van netwerk- en systeembeheer. Succes Joep!


21-02-2020
Welkom Milan!

Vergeten onze stagiair Milan Dorst hier welkom te heten. Milan volgt de opleiding voor applicatieontwikkelaar en zocht een stageplek voor zijn laatste jaar. Kwam dat goed uit. We zijn net begonnen aan een nieuw project en hadden daarom een mooie plek voor hem. Milan blijft in ieder geval tot de zomervakantie.


24-01-2020
Waarom back-ups van Office 365 zo belangrijk zijn

Microsoft bewaart weliswaar je Office 365 data, maar te kort voor bedrijfskritische data en ook volgens de wettelijke bewaartermijnen. En wat als je opgeslagen data eerder beschadigd raakte of als je een document per ongeluk wist?
Lees verder»


21-01-2020
Adobe Illustrator bug opgelost

Vorige week hebben we onze relaties geïnformeerd over een bug in de laatste update van Adobe Illustrator. Hierdoor werden wijzigingen in bestaande documenten niet opgeslagen. Vandaag kunnen we gelukkig melden dat dit is gefikst en de update kan worden uitgevoerd. Hulp nodig hierbij of anderszins, mail dan naar de supportdesk. We helpen je graag verder!


03-01-2020
Welkom in 2020!!!

We zijn alweer twee dagen lekker aan de slag in het nieuwe jaar. Toch willen we iedereen nog een fantastisch maar vooral gezond 2020 toewensen!

We gaan er samen weer een geweldig jaar van maken!


23-12-2019
BizQIT tijdens de feestdagen

Onze telefonische supportdesk is vanwege kerst gesloten op woensdag 25 en donderdag 26  december 2019. Dat geldt ook voor Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari 2020. Uiteraard blijft de supportdesk wel per mail bereikbaar. Rondom deze feestdagen kan je ons  natuurlijk tijdens kantooruren gewoon weer spreken. Het BizQIT-team wenst iedereen fijne feestdagen!


17-12-2019
We zoeken weer Junior System Administrators
We zijn weer een campagne begonnen voor het vinden van nieuwe collega’s. De vacature Junior System Administrator staat natuurlijk ook op deze site. En heb je nu net je CV niet bij je maar ben je wel geïnteresseerd? Laat dan je gewoon contactgegevens achter; we willen je namelijk graag spreken. Ga naar de vacature »


06-12-2019
Gezonde groet
Als Sint en Pieten nog maar net het het land uit zijn, gaan de BizQITeers weer op pad zoals gebruikelijk rond deze tijd. Ditmaal met een gezonde eindejaarsgroet voor onze relaties. Altijd leuk om te doen zo voor Kerst en Oud & Nieuw.
2020 is loading!


05-12-2019
Q: Spijs en saucijs
Zoek de verschillen… Ook dit jaar weer voor elke BizQITeer een spijs of saucijs banketletter Q.
Dank u SinterQlaas!


08-11-2019
Storing Ziggo
Voor de tweede keer deze week kampt Ziggo vanaf vanmorgen met een storing in Amsterdam en omstreken. Er is nog niet bekend wanneer de storing is verholpen. Klanten met een back-up internetverbinding schakelen automatisch over op die lijn. En anders hebben we natuurlijk altijd nog onze 4G back-up modems klaar staan om in te zetten. Uiteraard is onze helpdesk bereikbaar voor vragen.


30-10-2019
Openingstijden verruimd
Vanaf maandag 4 november 2019 verruimen we de openingstijden van ons kantoor en daarmee gelijk ook van de supportdesk. We zijn vanaf maandag elke werkdag van 08.00 tot 17.30 uur te bereiken in ons kantoor op de NSDM-werf en natuurlijk aan de telefoon. Als het niet heel dringend is of buiten kantoortijd kan je ons uiteraard altijd mailen.


02-10-2019
We groeien!
Gisteren hebben we weer een nieuwe collega mogen verwelkomen: Patrick Benner. Patrick volgt Chris op als inkoper ICT. Chris gaat zich na het inwerken van Patrick bezig houden met programmeren. Bij BizQIT loop je namelijk het risico dat je zomaar doorrolt naar een andere leuke functie binnen de organisatie. Dat gebeurde nu dus bij Chris.


01-10-2019
Nederland is nu NLdigital
Vanaf vandaag heet onze branchevereniging NLdigital. Met nieuwe naam én logo laat de branchevereniging zien dat ze transformeert naar een krachtig collectief dat het hele digitale ecosysteem >ICT vertegenwoordigt. Alle uitingen waarin de naam en het logo voorkomen worden in de nieuwe huisstijl gegoten. Ook onze site passen we hierop aan.


06-09-2019
WELKOM DeltaSafe Groep
Vanaf september is de ICT van de DeltaSafe Groep in beheer bij BizQIT. DeltaSafe is een beveiligingsbedrijf voor de zakelijke markt. DeltaSafe is – net als BizQIT – gevestigd in Amsterdam-Noord. Het bedrijf bestaat al 25 jaar en het dienstenpakket is veelomvattend en richt zicht met name op beveiliging en veiligheid en alles wat daarbij hoort, inclusief het geven van trainingen.


04-09-2019
Nog een nieuw gezicht
Veel nieuwe gezichten bij BizQIT vanaf deze week. Want gisteren is Ouassim El Khallare begonnen aan zijn stage bij ons. Ouassim volgt de opleiding Netwerkbeheer ICT bij het ROC van Amsterdam in Hilversum.  Eerder rondde hij al de opleiding medewerker beheer ICT af. Ouassim blijft in ieder geval tot april 2020 bij ons.


02-09-2019
Twee nieuwe BizQITeers
We hebben twee nieuwe collega’s. Vorige maand is Gavin Dijkstra bij ons begonnen als applicatie ontwikkelaar. En vanaf vandaag is Francesco Russo ons team komen versterken als system administrator. Wellicht heb je hem binnenkort al aan de lijn of zie je hem op kantoor. Wij zijn heel blij met onze nieuwe ‘aanwinsten’. We zoeken trouwens nog steeds een inkoper ICT.


27-08-2019
WELKOM ABS Autoherstel De Laat
Onlangs heeft ABS Autoherstel De Laat in Heerhugowaard de ICT ondergebracht bij BizQIT. Dit autoschadeherstelbedrijf is al meer dan 50 jaar een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Vanaf januari 2019 maakt ABS de Laat deel uit van ABS Autoherstel Splinter die met twee vestigingen vlakbij ons kantoor in Amsterdam-Noord is gevestigd.


09-08-2019
VACATURE Inkoper ICT
Bij BizQIT zijn meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden. Ook voor niet IT’ers. Je krijgt voldoende gelegenheid je te verdiepen in de materie. En soms rol je daardoor zomaar in een andere leuke functie bij ons. Dat laatste gebeurde onze collega Chris ook en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe inkoper ICT.
Check de vacature »


15-07-2019
Bij BizQIT is het altijd terrasweer!
De BizQITeers zijn behalve goede ICT’ers ook best wel handige klussers. En dan hebben we het niet over het klussen aan PC’s of servers, maar over het echte doe-het-zelven. Werken met hout en gereedschap. Een mooi voorbeeld is ons selfmade overdekte, verwarmde dakterras. Bij BizQIT is het altijd terrasweer!
Lees meer »


05-07-2019
Meekijken?  Graag!
Bezoekers aan ons kantoor zijn vaak onder de indruk van onze monitoringwalls. Op een groot deel van de monitoren houden wij continu de ICT-infrastructuur van onze klanten in de gaten. Een aantal klanten wil graag zelf ook meekijken op kantoor en kunnen zien dat hun ICT-omgeving up and running is. Dat regelen we natuurlijk graag.
Lees meer »


19-6-2019
We zoeken Junior System Administrators
De campagne voor het vinden van nieuwe collega’s is begonnen. Heb je hem nog niet gezien? Geen probleem je kan natuurlijk ook gewoon via onze site reageren. En heb je je CV niet bij je, laat dan alleen je contactgegevens achter en wanneer we je kunnen bellen.
Ga naar de vacature »


14-6-2019
BizQIT zoekt Junior System Administrators
We groeien en zijn daarom op zoek naar Junior System Administrators met een paar jaar ervaring die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Wonderkind ondersteunt ons bij de werving van nieuwe collega’s. Vanaf volgende week gaat de campagne van start. Maar daar hoef je natuurlijk niet op te wachten.
Lees meer »


28-05-2019
VACATURE Inkoper ICT
Bij BizQIT zijn meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden ook voor niet IT’ers. En soms rol je zomaar in een andere leuke functie bij ons. Dat laatste gebeurde onze collega Chris en daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe inkoper ICT. Groei met ons mee!
Check de vacature »


24-05-2019
GEZOCHT Creatief bureau
Voor de lancering van het project HostedSCADA zijn wij op zoek naar een specialist die voor ons een duidelijke infographic animatie kan maken van wat het is en kan. En die we later nog kunnen uitbreiden/aanvullen met nieuwe features. Ken of ben jij zo een specialist/creatief bureau?
Mail Deborah!


09-05-2019
Presentatie HostedSCADA
Tijdens de netwerkbijeenkomst van de Technische Unie op 8 mei in het Stoommachinemuseum in Medemblik HostedSCADA aan het publiek mogen presenteren. Uiteraard ontbrak onze selfmade digitale flipperkast gekoppeld aan HostedSCADA niet!
Lees meer »


15-04-2019
VACATURE Inkoper ICT
Bij BizQIT zijn meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden. En soms rol je zomaar in een andere leuke functie bij ons. Dat laatste gebeurde onze collega Chris en daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe inkoper ICT. Groei met ons mee!
Lees meer »


05-04-2019
Functies met training-on-the-job
Ook  zonder IT-opleiding kan je bij ons te solliciteren! Je hebt interesse in ICT en je bent geregeld bezig met allerlei IT-projecten voor jezelf of voor familie. Zou je dan via training-on-the-job willen instromen om het vak te leren? Stuur ons dan een e-mail met je motivatie en CV. Laat ons weten waar je mee bezig bent en wat je denkt te kunnen. We zijn misschien wel op zoek naar jou!
Lees meer »


31-03-2019
Bereikbaarheid kantoor BizQIT
De Binairstraat is vanaf vandaag soms niet toegankelijk vanaf de tt Vasumweg. Daarom adviseren wij bezoekers via de Netwerkweg naar ons kantoor te rijden. Komende vanaf de rotonde eerste straat links, T-splitsing weer links en vervolgens de 4e rechts. Parkeren kan nog steeds gratis rondom ons pand.
UPDATE: Je kan zo blijven rijden, maar we zijn ook weer bereikbaar vanaf de tt Vasumweg.


18-03-2019
Landelijke storing providers
Er is een landelijke storing bij meerdere providers zoals Vodafone, Ziggo en KPN. Daardoor kan je mogelijk niet bellen of gebeld worden. En als het wel lukt om verbinding te maken dan soms met slecht geluid of geen geluid. Ook wij zijn daardoor misschien lastig te bereiken merken we. Excuses daarvoor. Lukt het niet ons telefonisch te bereiken, probeer ons dan te e-mailen via de supportdesk. Update: de storing is verholpen.


18-03-2019
Bereikbaarheid kantoor BizQIT
De Binairstraat is vanaf vandaag soms niet toegankelijk vanaf de tt Vasumweg. Daarom adviseren wij bezoekers via de Netwerkweg naar ons kantoor te rijden. Komende vanaf de rotonde eerste straat links, T-splitsing weer links en vervolgens de 4e rechts. Parkeren kan nog steeds gratis rondom ons pand.


07-03-2019
Update Chrome-browser
Vorige week heeft Google een update van de Chrome-browser uitgebracht. Naar nu blijkt is deze update om een beveiligingslek te dichten. Wij hebben de update vorige week al bij onze klanten uitgerold. Maar uiteraard niet voor apparatuur thuis of elders. Check daarom zelf al je apparaten. Hieronder lees je hoe.

Updaten Chrome Browser

– Open je Chrome-browser;
– klik op de drie puntjes of het pijltje rechts boven in het scherm;
– daar staat Google Chrome updaten als er nog een verouderde versie wordt gebruikt;
– staat het er niet, dan is de laatste versie al geïnstalleerd en ben je up-to-date.

01-03-2019
Storing datacentrum
Afgelopen nacht zijn er werkzaamheden uitgevoerd door het datacentrum. Naar aanleiding van deze werkzaamheden zijn er enkele onregelmatigheden geconstateerd. Helaas veroorzaken deze nu nog steeds storingen zoals instabiele of beperkte verbindingen bij onze klanten. Onze excuses voor de overlast. UPDATE: de storing is verholpen.


20-02-2019
Nieuwe stagiairs
Vanaf begin februari zijn Fedde en Mikal bij ons begonnen voor hun eindstage Applicatieontwikkelaar. Ze zijn gelijk aan de slag gegaan met een groot nieuw project bij BizQIT. Hiermee zijn al onze stageplaatsen ingevuld, maar wie weet is er voor volgend studiejaar misschien weer plek.
Lees meer »


18-02-2019
Altijd online met 4G
We adviseren bedrijven hun internetverbinding dubbel uit te voeren, zodat je altijd een back-up verbinding hebt. Liefst via een andere provider en dan ook nog over een andere ‘backbone’. Bijvoorbeeld glas en adsl of kabel en adsl. Maar dat is niet overal mogelijk. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: 4G.
Lees meer »


01-02-2019
Updaten Kerio VPN Client
Wanneer je vanuit huis werkt en daarvoor moet inloggen op kantoor moet je de Kerio VPN Client eerst even updaten. De oude versie werkt namelijk niet meer.

Ga hiervoor naar de pagina Kerio VPN Clientklik op de afbeelding hiernaast of op de button onderaan in het rechtermenu op deze website.


28-01-2019
Vernuftige phishing mails
Er zijn weer veel Phishing mails in omloop die van je bank of andere bekende leverancier lijken te komen. Vandaag ontvingen we zelf weer zo een vernuftige phisingmail. Gelukkig hebben wij er niks mee gedaan, behalve onze relaties hiervoor waarschuwen en als dat te laat is wat ze dan moeten doen. Heb jij deze ook gehad?
Lees meer »


02-01-2019
Hallo 2019!
Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar wensen de BizQITeers iedereen een geweldig 2019!  We zijn weer volop plannen aan het maken om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren en uit te breiden. Er is een hoop te doen in 2019. We hebben er zin in!


19-12-2018
BizQIT tijdens de feestdagen
De supportdesk van BizQIT is rondom de feestdagen gewoon open. Alleen tijdens beide kerstdagen en Nieuwjaarsdag is ons kantoor gesloten. Wil je tijdens deze dagen toch iets aan ons kwijt, dan kan dat via de supportbox. Fijne feestdagen!


10-12-2018
Vrijdag eerder gesloten
Vrijdag 14 december a.s. vindt BizQIT’s eindejaarsuitje plaats. Ditmaal is het de beurt aan onze creatieve kant. We gaan happy little (christmas) trees schilderen. Uiteraard worden de kunstwerken op kantoor tentoongesteld. Kom je ze binnenkort bewonderen? Ons kantoor en de helpdesk zijn vrijdag dus eerder gesloten. Uiteraard kan je wel je vragen blijven stellen via de supportbox.


22-11-2018
Eindejaarslekkers met tegeltjeswijsheden
We zijn er op tijd bij dit jaar. Lekkers voor de relaties. Ditmaal een een goed gevuld blik Autodrop met ‘IT-tegeltjeswijsheden’. Dit zijn uitspraken uit onze dagelijkse IT-praktijk. Wij moeten er steeds een beetje om glimlachen. Jij ook? We overwegen er een echte tegelwand van te maken. Daarvoor zijn uitspraken van ons ook zeer welkom! Hebben wij iets opvallends, onbegrijpelijks of geks tegen je gezegd?


13-11-2018
Welkom Job Bosse.com
Ook Job Bosse.com heeft de ICT bij BizQIT ondergebracht. Office 365 met back-up maakt een stabiele en veilige ICT-omgeving ook voor minder grote bedrijven in het mkb bereikbaar en betaalbaar.  Job werkt op interim- of projectbasis als manager Operations. Zijn focus ligt met name op begeleiding van de selectie/het beslissingstraject m.b.t. nieuwe softwarepakketten bij bedrijven en de uiteindelijke implementatie ervan. Denk aan ERP, CRM, B2B/C platforms, Cloud PBX en 3PL.


01-11-2018
Back-up Office 365
Microsoft bewaart maximaal 30 dagen je Office 365 data. Dat is te kort voor bedrijfskritische data en ook volgens de wettelijke bewaartermijnen. En wat als je opgeslagen data eerder beschadigd raakte of als je een document per ongeluk wist? Met onze Office 365 Back-up kan je een jaar terug.
Lees meer »


15-10-2018
Win een slagroomtaart!
Van 22 oktober tot 5 november zijn we te zien op het digitale billboard langs de A5 (S103). De eerste die een filmpje of foto van ons bord naar ons stuurt wint een slagroomtaart! Laat je bijrijder of passagier(s) een filmpje of foto maken tijdens het passeren of zet je dashcam aan en stuur dit naar ons. Je weet het: stilstaan op de snelweg mag niet, net als je mobiel vasthouden achter het stuur. Die inzendingen doen dan ook zeker niet mee!


10-09-2018
Twee nieuwe stagiairs
Vorige week zijn Jeffrey van Zuijlen en Isabel van Gog begonnen aan hun stage bij BizQIT. Beiden volgen de opleiding MBO ICT-beheerder niveau 4. Jeffrey op het Regio College Zaandam en Isabel bij het ROC van Amsterdam. Wij vinden het leuk om deze twee enthousiastelingen het een en ander te leren van ons vak. Welkom Jeffrey en Isabel!!!


21-08-2018
Veeam Cloud Connect
BizQIT stelt zijn Veeam Cloud Connect storage cluster nu ook open voor andere ICT-dienstverleners voor offsite copy van Veeam Back-up & Replication. Onbeperkt schaalbaar, snel, veilig en vooral heel betaalbaar. Met 100% uptime en drie kopieën stabiel en betrouwbaar. Test 30 dagen gratis.
Lees meer »


21-08-2018
Weer herkenbaar in Noord
Helaas mochten onze rotondeborden niet langer blijven staan en werden weggehaald. We moesten op zoek naar iets anders om vindbaar te blijven in Amsterdam-Noord. Dat is deze lichtmastreclame geworden. Je ziet ons gelijk als je van afslag S118 de NDSM-werf op rijdt. En ook ’s avonds goed te zien, want we geven licht!


08-08-2018
Microsoft kondigt prijsverhoging aan
Microsoft heeft aangekondigd vanaf oktober 2018 de prijzen van Windows en Office producten te verhogen; zowel on-premise als in de Cloud. De exacte verhoging is nog niet bekend maar we verwachten een flinke verhoging van ongeveer 20% voor kooplicenties en 10% voor huurlicenties. Begin september wordt de nieuwe prijslijst verwacht. Uiteraard zullen we zo snel mogelijk onze klanten informeren.


22-07-2018
Zeer gevaarlijk virus ontdekt
Virussen en malware worden steeds geavanceerder. Met deze malware genaamd Emotet wordt er een nieuwe weg ingeslagen die wij als beheerders nog niet eerder hebben gezien. De malware verzamelt alle wachtwoorden van e-mail, browsers, bitlocker en externe schijven. Zoekt  op internet naar nieuwere versies van zichzelf en maakt gebruikt van alle bekende software bugs.
Lees meer »


16-07-2018
Wachtwoorden onthouden disabelen
Automatisch inloggen op websites doordat de browser het wachtwoord onthoudt, is makkelijk, maar niet slim. Zeker niet vanuit het oogpunt van veiligheid en privacy. Binnen onze Monitoring-service bieden wij daarom ook aan het onthouden van wachtwoorden voor de meest gebruikte browsers op elke computer te disabelen. Optioneel, maar wel aanbevolen!


21-06-2018
Tijdelijk Glasvezelactie NDSM
Voor onze klanten zijn wij vaak op zoek naar internetverbindingen. Glasvezel is dan een goede optie. Een van onze glasvezelleveranciers heeft nu een aantrekkelijk aanbieding op de NDSM. Dat delen we graag met iedereen.
Lees meer »


12-06-2018
Lancering Digital Trust Center
Voortaan kunnen ondernemers online terecht bij het Digital Trust Center voor tips en informatie over digitale veiligheid. www.digitaltrustcenter.nl is afgelopen vrijdag gelanceerd door het ministerie van EZK. MKB-ondernemers vinden op de website onder andere vijf basisprincipes voor veilig digitaal ondernemen en informatie over een ondersteunende subsidieregeling voor samenwerkingsverbanden. Lees meer »


23-05-2018
Makkelijk Privacyverklaring genereren
Op de site veiliginternetten.nl vind je een Privacyverklaring generator. Met een paar vinkjes heb een privacyverklaring voor op je website die voldoet aan de wetgeving vanaf mei 2018. Dat is makkelijk. Veilig internetten is een initiatief van onder andere de overheid en onze ICT-brancheorganisatie.


09-05-2018
Welkom buurman!
Met veel plezier heten wij Protect Car Technicians welkom bij BizQIT. Protect is totaalleverancier en installateur van hoogwaardige auto-elektronica zoals alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en anti-ongeval systemen. Onlangs hebben zij hun intrek genomen in hun nieuwe pand schuin tegenover BizQIT. Dus welkom buurman!


26-04-2018
BizQIT viert Koningsdag
Natuurlijk is ook BizQIT op 27 april gesloten om de verjaardag van de Koning te vieren. Je kan natuurlijk wel 24/7 een e-mail sturen naar support. Dan pakken we je vraag zo snel mogelijk op als we weer op kantoor zijn. Maandag 30 april kan je ons weer live spreken.


06-04-2018
Vandaag verander-je-wachtwoorden-dag?
Op diverse sites kan je al enige tijd checken e-mailadressen checken of de inlog gegevens op straat liggen. Nu kan je dit ook per domein checken  https://gotcha.pw/.
Lees meer »


03-04-2018
BizQIT 20 jaar
Deze week bestaat BizQIT officieel 20 jaar. Er waren al wat bewegingen voor die tijd, maar de officiële KvK-inschrijving van BizQIT – toen nog Small Office Solutions – was op 1 april 1998. En inderdaad echt begonnen op een zolderkamer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooi middelgroot mkb ICT-bedrijf. Daar zijn we best trots op!


09-03-2018
Verslag kennissessie PRIVACYBEWUST
Op 8 maart 2018 vond de kennissessie Privacybewust plaats die we samen met Abma Schreurs organiseerden. Marije Dekker van Abma Schreurs ging in op de inhoud van de AVG. Barry Kalshoven van BizQIT vertelde vervolgens over de passende maatregelen en IT-beleid passend bij deze wet.
Lees meer »


01-03-2018
Welkom bij BizQIT
Vandaag is onze nieuwe collega Walter Tielenburg begonnen aan ons interne opleidingstraject tot allround ICT’er. Dit betekent dat Walter via training on the job de fijne kneepjes van ons vak wordt bijgebracht. Daarna is Walter een van de supportmedewerkers van BizQIT. Succes Walter!


09-02-2018
8 maart 2018 Kennissessie PRIVACYBEWUST
Op donderdag 8  maart aanstaande organiseren we samen met Abma Schreurs de praktijkgerichte kennissessie Privacybewust. Alles over de AVG – die vanaf mei 2018 in heel Europa geldt – en de beveiliging van de je data.
Lees meer »


31-01-2018
Dylan gaat Menno komt
Vandaag is helaas de laatste stagedag van Dylan bij BizQIT. We hebben erg prettig met hem samengewerkt en we hopen hem snel weer te zien. Maandag is Menno Stuiver zijn stage bij ons begonnen. Menno volgt de opleiding ICT-beheer bij het ROC van Amsterdam. Aan de slag Menno!


29-01-2018
Kennissessie PRIVACYBEWUST
Samen met Abma Schreurs Adovcaten notarissen organiseren we op donderdag 8 maart 2018 de praktijkgerichte kennissessie Privacybewust. In één uur bijgepraat over de AVG, de privacyregeling die vanaf mei 2018 in heel Europa geldt, en hoe je hieraan kunt voldoen. Binnenkort meer informatie


22-01-2018
BizQIT kort in Ik vertrek
Zo een twee jaar geleden vertrok Michiel bij BizQIT. Hij begon aan een nieuw avontuur in Frankrijk en werd daarbij op de voet gevolgd door het AVROTROS-programma Ik vertrek. Afgelopen zaterdag was de uitzending. Kijk de aflevering terug.


15-01-2018
ICT Grandcafé Noorderpark
Vanaf begin januari verzorgt BizQIT ook de ICT van Grandcafe Noorderpark. Een horecalocatie met bar en terras gelegen in het Noorderpark in Amsterdam. Zij richten zich ook op volledig verzorgde evenementen: van kinderfeestjes tot grote bedrijfsevenementen. Eventueel met frisse duik in het naastgelegen Noorderparkbad!


08-01-2018
Pig & Hen bij BizQIT
Deze week zijn we aan de slag gegaan met de ICT van Pig & Hen. Pig & Hen staat bekend om stoere, handgemaakte armbanden voor mannen. De armbanden worden verkocht in de eigen webshop maar ook via andere winkels en webshops.


Lees artikel

05-01-2018
Terugroepactie HP-laptops
Vandaag meldde HP dat de accu’s van een aantal laptopmodellen brandgevaar kunnen opleveren. Ook wij leveren HP-laptops. Op dit moment inventariseren we welke laptops hieronder vallen. Daarna nemen wij uiteraard contact op met iedereen die zo een laptop via ons heeft aangeschaft. Bij twijfel kan je ons nu natuurlijk al bellen.


03-01-2018
Uitbreiding erkenning leerbedrijf
Al een aantal jaar is BizQIT een SBB Erkend leerbedrijf voor de mbo-opleiding ICT-beheerder. Vanaf vorige maand is de erkenning uitgebreid met Applicatie- en mediaontwikkelaar en Netwerk- en mediabeheerder. Dus zijn vanaf dit jaar ook stagiairs van die opleidingen niveau 4 welkom!
Lees meer »


02-01-2018
Hallo 2018!
De BizQITeers wensen iedereen een geweldig 2018! We gaan er samen een geweldig jaar van maken. Genoeg ideeën en plannen. We hebben er zin in. En we bestaan dit jaar officieel 20 jaar! Heb je zelf plannen waar wij je misschien bij kunnen helpen, je weet ons te vinden.


19-12-2017
Bereikbaarheid rondom feestdagen
Ook dit jaar is BizQIT rondom de feestdagen gewoon bereikbaar. Op Eerste & Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we wel gesloten, maar zitten de volgende dag weer voor je klaar. We wensen iedereen fijne feestdagen en graag tot volgend jaar!


14-12-2017
Nieuwe BizQITeer Chris
Op maandag 11 december hebben wij Chris Boomsma verwelkomd bij BizQIT. Hij is begonnen aan het interne opleidingstraject ICT-beheerder in combinatie met inkoper ICT. Welkom Chris! We zijn overigens nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s.


30-11-2017
Werken bij BizQIT
Wil je werken bij het leukste ICT-bedrijf op de NDSM-werf dan hoef je niet per se een ICT’er te zijn. We zijn namelijk niet alleen op zoek naar startende en ervaren systeembeheerders maar ook naar een inkoper. Check onze vacatures en groei met ons mee.
Lees meer»


20-11-2017
Welkom AutoBrockhoff
Vanaf vandaag heten we AutoBrockhoff welkom bij BizQIT. Achter de schermen waren we al even bezig alles in orde te brengen en in te richten en nu is het dan echt zover. AutoBrockhoff is dealer van Citroën en Nissan en heeft pas een nieuw pand betrokken aan de Netwerkweg op de NDSM-werf. Dit was de reden om ook de ICT echt goed te regelen. Welkom bij BizQIT!


16-11-2017
Nieuwe look NR6
NR6 heeft een nieuw logo. Van geel met zwart naar frisblauw met heldere witte letters. Wat het verhaal is achter dit nieuwe logo? Dat is te lezen op hun vernieuwde website die we vanaf 18 november aanstaande kunnen bewonderen. We zijn benieuwd.


06-11-2017
Vrijdag eerder gesloten
Op vrijdag 10 november aanstaande zijn ons kantoor en de helpdesk eerder gesloten. BizQIT gaat een namiddag en avond ’teambuilden’.

Uiteraard kan je wel je vragen blijven stellen via de supportbox.


19-10-2017
Stageplek ICT-beheer 2018
Ben je vierdejaars mbo/hbo student ICT-beheer die wel van een uitdaging houdt? Claim dan nu je stageplek bij BizQIT voor 2018. Dylan, die nu stage loopt bij BizQIT, vertelt je waarom hij het zo naar zijn zin heeft bij ons.
Lees meer»


17-10-2017
Zwakke plek WiFi-netwerken ontdekt
Gisteren is bekend geworden dat onderzoekers een zwakke plek hebben ontdekt in WiFi-apparaten in WiFi-netwerken die zijn beveiligd met het zogenaamde WPA2-protocol . Hierdoor kunnen onbevoegden toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Voor wie is dit gevaarlijk? Lees meer»


03-10-2017
Nederlander nonchalant met digitale veiligheid op werk 
Dat is een van de uitkomsten van het Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek 2017 onder 2.655 werkende Nederlanders. Zo schatten werkende Nederlanders de kans om op het werk slachtoffer te worden van cybercrime lager in dan thuis. Sterker nog, werknemers worden steeds minder voorzichtig. Dat is op zijn minst zorgwekkend te noemen. Daarom start Alert online deze week de ‘Cybersecurity helden’ campagne en ook wij vragen hier graag aandacht voor. Lees meer»


29-09-2017
REMINDER Ondersteuning Microsoft Office 2007 stopt bijna
Op 10 oktober 2017 stopt Microsoft officieel met de ondersteuning van Office 2007 en de daaraan gerelateerde pakketten. De kantoorsoftware krijgt dan geen beveiligingsupdates meer en is dan ook niet langer veilig.  Uiteraard informeren we je graag over alternatieven.


28-09-2017
WARNING Phishingmail in je mailbox
We waarschuwen maar weer eens voor een phishingmail. Dit keer is de mail is afkomstig van Email Gateway en ze vragen je om je e-mailaccount te valideren. Totdat je dat hebt gedaan zou je mail in de wachtrij blijven staan. Onzin natuurlijk. Niks mee doen en verwijderen dus. En bij twijfel ons bellen!


14-09-2017
Nu geven we nog licht ook!
Eerder kregen de BizQIT-bus en onze ontvangstruimte al een make-over. Nu hebben we ook de voorzijde van ons pand aangepakt. Zogenaamde ‘doosletters’ geven de voorzijde weer een lekker strak uiterlijk en het mooiste is: we geven licht!  Nu kan je ons pand ook in het donker vinden.


13-09-2017
Even voorstellen: stagiair Dylan de Vries
Vorige week zijn de scholen weer begonnen en is Dylan de Vries zijn stage bij BizQIT gestart. Dylan volgt de opleiding Netwerkbeheer ICT op het Regiocollege in Zaandam. We gaan hem met veel plezier de fijne kneepjes van het vak leren. Welkom Dylan!


11-08-2017
We stralen!
Wat doe je als een klant door gedoe met internetproviders dreigt zonder internet te komen zitten? Dan ga je stralen. Vanaf het dak van ons kantoor naar het dak van hun kantoor delen we ons internet met de Ubiquiti NanoBeam. Mooi zulke oplossingen. Daar gaan wij van stralen.


21-07-2017
Stageplek ICT-beheer (hbo/mbo-niveau 4)
Heb je al vakantie, maar nog geen stageplek voor volgend jaar? Dan hebben wij die voor jou! Dé stageplek waar je met training on the job blijft groeien en waar je mag werken aan de nieuwste ICT-technologieën. Wil jij een echte ICT-expert worden? Dan is BizQIT op zoek naar jou!
Lees meer»


19-06-2017
Serious back-up
De schrik sloeg ze wel even om het hart vorige week bij het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven toen de digitale foto’s van 106 apparaten van bijna vijf maanden weg bleken te zijn. Dan denk je ook na over je eigen back-up, toch?
Lees meer»


01-06-2017
Nieuwe BizQITeer
Vorige maand is Tim Bruijnes begonnen bij BizQIT. Hij volgt bij ons een intern opleidingstraject tot allround IT’er. En na de eerste weken zijn wij net als hij enthousiast. We houden hem en dus blijft Tim voorlopig. Wellicht heb je hem binnenkort wel al aan de lijn.


30-05-2017
Welkom Autotechnica!
Vanaf deze maand heeft Autotechnica zijn ICT ondergebracht bij BizQIT. Autotechnica is een professionele on- én offline groothandel op het gebied van automaterialen, garage-apparatuur, gereedschappen, kentekenplaten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast is alle benodigde kennis in huis om bedrijven en particulieren daarbij kundig te adviseren.


18-04-2017
Bezoekers Vogelvlucht Amsterdam Noord
Kunstenares Sigrid van Essel met Rob Post en Adri Doorneveld – beiden voormalig gemeente Amsterdam en opdrachtgever van het werk – op bezoek om de uitvergroting van haar werk Vogelvlucht Amsterdam Noord te bekijken. Meer werk van Sigrid van Essel is te vinden op www.sigridvanessel.nl.
Lees meer»


11-04-2017
Onlangs ontdekt Word-lek gebruikt voor spamcampagne
Vandaag maakte Tweakers bekend dat er dit weekend opnieuw een e-mailcampagne is ontdekt die kwaadaardige documenten verspreidt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een lek in Word.
Lees meer»


07-04-2017
OfficeDOCK heet nu InteriorWorks
officeDOCK en DockDesignshop hebben de krachten gebundeld en gaan verder onder de naam InteriorWorks. InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche.
Er is ook een online InteriorShop. www.interiorworks.nl.
De ICT van InteriorWorks blijft uiteraard powered bij BizQIT.


10-03-2017
BLOG Besmette sollicitant
Veel bedrijven hebben vacatures op hun website staan. Jullie misschien ook wel. Je vraagt enthousiaste kandidaten een mail met motivatie én cv naar het vermelde mailadres te sturen. Je deelt de link naar deze vacature uiteraard ook even op LinkedIn, Facebook en Twitter. Delen is fijn…
Lees meer»


24-02-2017
Welkom Mondial Logistics
Mondial Logistics is een specialist op het gebied van warehousing, webshop fulfilment en distributie voor het MKB. Stap voor stap brengt Mondial de ICT bij BizQIT onder. Zo zijn we 2016 samen begonnen aan een nieuw ICT-project en langzamerhand  wordt ook de bestaande automatisering door BizQIT overgenomen. Welkom Mondial Logistics!


20-02-2017
Ook Lytse VMware Professional
Vandaag is collega Lytse geslaagd voor het nogal pittige VMware Professional 6 Data Center Virtualization (VCP-DCV) examen. Dit betekent dat we nu drie specialisten in huis hebben. Daar zijn we best trots op!
Lees meer»


17-02-2017
Heb jij hem al gespot?
De BizQIT-bus is in een herkenbaar en stoer nieuw jasje gestoken. Laat ons weten als je hem hebt gespot of leuker nog: stuur ons een roadfoto!


01-02-2017
Welkom Yassine!
Deze week is Yassine El Ouhabi zijn stage begonnen bij BizQIT. Yassine volgt een opleiding tot ICT-beheerder. Tijdens zijn stage wil hij de fijne kneepjes van het vak leren en zich met name verder verdiepen in Cyber Security. Heel actueel. Dan zit hij bij BizQIT dus op de goede plek. Welkom Yassine!


31-01-2017
Pareltje op zolder
Heel soms vind je nog van deze pareltjes op zolder bij klanten. Deze harde schijf is een kunstwerk op zich. En dan te bedenken dat deze nog niet eens zo heel lang geleden nog in gebruik was. Klik voor een vergroting.


17-01-2017
Stroomstoring Amsterdam en Zaandam
De grote stroomstoring vannacht en vanmorgen vroeg in Amsterdam en Zaandam geeft wat opstartproblemen bij veel bedrijven. De stroomstoring is inmiddels verholpen. Hier en daar moet er wat apparatuur worden herstart. Onze supportdesk zit voor je klaar om daarbij te helpen of neemt al contact met je op.


02-01-2017
BizQIT is gegroeid
Goed begin van 2017: twee nieuwe collega’s. Vandaag zijn Bryan en Michel bij BizQIT begonnen. De mannen hebben al een ICT-achtergrond, maar worden extra getraind in BizQIT-skills. Ook vandaag is Jelle Sepers als projectmanager elders aan de slag. We gaan hem missen, maar wensen hem veel succes.


30-12-2016
Krot-Boers wordt Boers Bouw
Vanaf 1 januari 2017 gaat Bouw- en aannemingsbedrijf Krot-Boers verder als Boers Bouw Amsterdam. Deze naamswijziging komt voort uit de samenwerking met De Waard Bouw. Met de nieuwe naam zijn de twee bedrijven herkenbaarder aan elkaar gelieerd. Vanaf najaar 2015 heeft Boers Bouw net als De Waard de ICT bij BizQIT ondergebracht.


21-12-2016
BizQIT rond de feestdagen
Ook dit jaar is BizQIT rond de feestdagen gewoon open en bereikbaar. Alleen op vrijdag 23 december aanstaande sluiten we even iets eerder om met elkaar 2016 alvast feestelijk uit te luiden.

We wensen iedereen fijne feestdagen en graag tot volgend jaar!


01-12-2016
Samenwerking Qmatic – BizQIT
Vanaf half juli zijn Qmatic en BizQIT een samenwerking aangegaan voor het monitoren en beheren van de computers voor de wachtrijschermen op de zeven stadsloketten van de gemeente Amsterdam.
Lees meer»


30-11-2016
Welkom Mailit4u!
Vanaf begin november 2016 verzorgt BizQIT het ICT-beheer en VoIP-telefonie bij Mailit4u. Mailit4u is een allround internationaal marketing servicebureau en houdt zich onder andere bezig met direct mail en printmanagement, crossmedia (on- en oflline campagnes), databeheer en -analyse en e-commerce. Tevens heeft Mailit4u een verkoopkantoor in Engeland.


28-10-2016
VACATURES Wie wordt onze nieuwe collega?
BizQIT is flink aan het groeien. Dat is natuurlijk goed nieuws. Dit betekent ook dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s; zowel startende als ervaren allround systeembeheerders. Wie worden onze nieuwe BizQITeers? De vacatures zijn inmiddels ingevuld.


26-10-2016
Nieuw geluid BizQIT
Heb je het al gehoord? We hebben nieuwe teksten én een nieuwe stem op onze telefoonbeantwoorder. De oude teksten zijn weer eens even flink opgefrist en daarna ingesproken door professioneel stemacteur Jeremy Luton. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt. Moet je ons wel even bellen…


03-10-2016
Hoe alert ben jij online?
Om te testen hoe alert jij online bent, heeft Alert Online een CyberskillTest gemaakt. Daarin komen wachtwoorden, privacy, WiFi, ransomware, phishing, online betalen en social media aan de orde. Vaak onderwerp van onze blogs. Die blijven actueel. Dan mag de CyberskillTest geen probleem zijn… 
Lees meer»


26-08-2016
BLOG: Huis van de Toekomst
BizQIT is een webshop begonnen met domotica oplossingen om je huis of kantoor slimmer te maken. Een eigen Huis van de Toekomst – ooit een utopie – is mogelijk. Barry Kalshoven vertelt er meer over in zijn blog.
Lees meer»


25-07-2016
WANTED: Stagiair ICT-Beheer/Ontwikkeling of Electrotechniek
Wij hebben plek voor een mbo of hbo-stagiair die het geweldig lijkt domotica oplossingen, producten en merken te onderzoeken, uit te werken, te installeren, te koppelen en uiteindelijk stap voor stap te beschrijven voor op Gomotica.nl.
Lees meer»


18-07-2016
Welkom NR6!
Vanaf juni heeft NR6 het ICT-beheer bij BizQIT ondergebracht. NR6 is een reclamebureau met een digitaal DNA. Ooit begonnen aan de Plantsoengracht in Purmerend op huisnummer 6 – vandaar de bedrijfsnaam – houdt NR6 nu kantoor in het bekende Kraanspoor-gebouw op de NDSM-werf. Letterlijk op steenworp afstand van BizQIT. Dat is wel zo makkelijk.


15-07-2016
WANTED: Stagiair hbo (online) Marketing & Communicatie
Wij zijn op zoek naar een stagiair hbo (online/digital) Marketing & Communicatie die samen met ons projectteam de webshop Gomotica.nl – voor domotica producten én oplossingen – wil helpen lanceren en tot een succes maken!
Lees meer»


01-07-2016
Peter aan de slag bij BizQIT
Vanaf 1 juli 2016 is Peter Verwindt terug op het honk om het team van BizQIT te versterken. Vorig jaar heeft hij namelijk al stage gelopen bij BizQIT en die kennismaking is prima bevallen. Peter gaat zich onder andere bezig houden met support en de telefonische helpdesk. Welkom terug Peter! 


03-06-2016
Actie BizQIT tegen hackers Teamviewer
Hackers zijn zeer recent gebruikers van Teamviewer als potentieel doelwit gaan zien voor hun criminele activiteiten. Hoewel BizQIT deze remote control tool zelf niet gebruikt, hebben ze wel een script geschreven om uit voorzorg Teamviewer automatisch bij alle klanten van de werkstations te verwijderen.
Lees meer»


23-05-2016
Personeelsweekend BizQIT
Het BizQIT-personeelsweekend was een succes. Onder andere door de tuktuk-rally door de prachtige Betuwe, kanoën over de Linge, het mooie weer, maar vooral ook vanwege de prachtige accommodatie waar we verbleven. We hebben twee dagen genoten in Kunsthof de Heuf, met prachtige tuin, kamers en wildlife die ook nog eens voor verse eieren zorgde.


11-05-2016
Virtuele uitzwaai Roparunteam
De Roparun gaat zaterdag 14 mei van start. Het BizQIT-team wil de lopers, fietsers, cateraars, wegkapiteins, navigators, masseurs, filmers, mentale hulp en alle andere deelnemers van het Just Brands Roparyb team hierbij virtueel uitzwaaien en ze vooral een onvergetelijke ervaring toewensen!
Lees meer»


25-04-2016
BizQIT gesloten
Ook ons kantoor is gesloten op woensdag 27 april (Koningsdag) en donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag). We zijn dan even niet live te bereiken. Je kan natuurlijk wel 24/7 een e-mail sturen naar support. Dan pakken we je vraag zo snel mogelijk op als we weer op kantoor zijn.


15-04-2016
BizQIT wint PS4
Afgelopen jaar was BizQIT de grootste groeier in Nederland in de verkoop van Adobe-producten. Patricia Smits van distributeur Ingram Micro kwam daarom vandaag een PlayStation 4 overhandigen aan Jelle Sepers van BizQIT.
Bericht aan thuis: de VrijMiBo zal vandaag iets uitlopen…


06-04-2016
Viruswaarschuwing Fake T-Mobile mail
Opnieuw een fake mail met ransomware. Ditmaal zogenaamd van T-Mobile. Klik op de afbeelding om de hele mail te zien (= veilig). Inmiddels zijn de meesten al bedacht op mailberichten waar bv. een .txt file aan hangt of een link in staat. Maar toch. Het is überhaupt goed om extra alert te zijn op mails waarin je wordt gevraagd iets te downloaden of op een link te klikken. En bij twijfel weet je ons te vinden! Ons spamfilter is natuurlijk alweer aangescherpt.


25-03-2016
Viruswaarschuwing Valse KPN-factuurmail
Vandaag heeft een aantal klanten een zogenaamde factuurmail ontvangen van KPN. Aan het afzenderadres kan je het onder andere al zien; deze mail komt niet bij KPN vandaan. Bij de mail een txt-bestand met link naar een .exe-bestand: dit is ransomware (een encryptievirus) en kan vervelende gevolgen hebben. Zie ook Michiels blog hierover. Ons advies: niet openen of klikken en de mail weggooien. Klik op de afbeelding om de hele mail te zien. En bij twijfel bel je ons natuurlijk!


11-03-2016
En de winnaar is
Wauw je hebt 1,2 miljoen euro gewonnen! En je hebt niet eens aan wedstrijd of prijsvraag meegedaan. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is wat gegevens invullen. Natuurlijk doe jij dat niet, maar soms ziet het er wel verdacht echt uit en ze worden steeds echter: phishing mails.
Lees meer»


09-03-2016
Fitting Roparun-sponsorshirts
De BizQITeers showen hier hun Roparun-sponsorshirt van Just Brands. Net als vorig jaar sponsort BizQIT ook deze deelname van Just Brands. Ditmaal zal onze collega Jelle ook deelnemen aan dit Roparun-team.
Lees meer»


23-02-2016
All 4 Techniek bij BizQIT
Vanaf vorige week heeft All 4 Techniek het complete ICT-beheer bij BizQIT ondergebracht. All 4 Techniek is een elektrotechnisch installatiebureau: utiliteit installaties of de aanpassingen hiervan en de renovatie van woningen en appartementen. Samen staan de heren voor ruim 60 jaar ervaring. Welkom bij BizQIT!


18-02-2016
Viruswaarschuwing Pas op voor Locky!
Sinds enkele dagen waart er een nieuw, zeer agressief virus rond op het internet en zijn naam is Locky. We willen je waarschuwen voor dit virus en helpen om een besmetting te voorkomen door te laten zien hoe Locky bij je binnenkomt.
Lees meer»


15-02-2016
Blog Veilige haven
Vanaf 1 januari geldt nieuwe Europese wetgeving voor bescherming van persoonsgegevens. Ook is er een lijst met ‘veilige’ landen vastgesteld waar je deze data mag opslaan. Amerika staat niet op die lijst en er is nog geen verdrag met Europa. Hoe houden Amerikaanse opslaggiganten bedrijven binnenboord?
Lees meer»


02-02-2016
sTN brengt ICT onder bij BizQIT

sTN Telecom & Internet uit Woerden heeft vanaf 1 februari 2016 de volledige ICT van de organisatie ondergebracht bij BiZQIT. sTN adviseert leden van branche- en koepelorganisaties op het gebied van telecommunicatie en sluit namens hen branchecontracten af.


01-02-2016
Welkom Selmer!

Vanaf 1 februari 2016 is Selmer Tanger begonnen aan zijn afstudeeropdracht bij BizQIT Managed Services. Selmer studeert Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam. De komende maanden zal hij de MSP-dienstverlening binnen BizQIT in kaart brengen.


18-01-2016
Welkom Indigo Cosmetics
Vanaf deze week mogen wij ook het ICT-beheer bij Indigo Cosmetics voor onze rekening nemen. Indigo is de officiële importeur in Nederland van emerginC skin care uit de Verenigde Staten. Deze huidverbeteringsproducten verkopen zij via de webshop.


16-01-2016
Blog What the VoiP?
Je bent toe aan een nieuwe telefooncentrale. Bellen over internet – VoIP – dat is wel duidelijk. Maar ga je voor een Hosted VoIP-centrale in de Cloud of kies je voor een eigen centrale? Michiel zet de voor-en nadelen op een rij. Zijn voorkeur is duidelijk. Wat kies jij?
Lees meer»


11-01-2016
Welkom Marco!

Vanaf vandaag komt Marco Wever een aantal maanden stage lopen bij BizQIT. Marco volgt een opleiding tot ICT-beheerder. Zijn stage-opdracht is gericht op het implementeren & beheren van informatiesytemen, maar natuurlijk leren we hem net zo allround te worden als de andere BizQIT’ers. Succes Marco!


06-01-2016
Wat zijn de plannen?

Hebben we je nog niet persoonlijk gesproken, dan hierbij alsnog een warm ‘de beste wensen’ namens alle BizQIT’ers! Wat zijn jullie plannen dit jaar? Groeien, ook maar naar eens de Cloud of misschien wel juist niet, hardware vervangen, besparen op je huidige kosten? Zo zijn er nog wel 100 redenen om een afspraak met elkaar te maken. Zullen wij je bellen? BEL MIJ


23-12-2015
Fijne feestdagen: wij zijn er!

Het BizQIT-team wenst iedereen fantastische feestdagen en alvast een gezond en succesvol 2016.

Wij zijn – behalve eerste kerstdag en nieuwjaarsdag – gewoon open, dus lekker aan het werk en bereikbaar!


14-12-2015
Bescherm gevoelige data

Michiel gaat in zijn blog in op de ‘Meldplicht datalekken’ die vanaf 1 januari 2016 ingaat. Hoe bescherm je je gevoelige data en die van klanten? Met de bewerkersovereenkomst regel je de verantwoordelijkheden.
Lees meer»


08-12-2015
ICT-beheer Scheffer bij BizQIT

Vanaf begin december verzorgt BizQIT het ICT-beheer bij Scheffer Assurantie en Advies in Haarlem. Scheffer adviseert particulieren en ondernemers op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning.


03-12-2015
Kerstwens voor KIKA

Voor onze relaties voeren we afgeschreven computers af via IT2Recycle. Voor elk ingeleverd apparaat doneren zij dan een bijdrage aan KIKA. In het kader van de kerstgedachte hopen we ook dit jaar weer op een forse bijdrage voor KIKA.
Lees meer»


19-11-2015
Er wordt weer gephisht!

Deze phishingmail kwam vandaag langs en we moeten eerlijk zeggen dat het er heel echt uitziet. Heb je hem ook ontvangen? Klikken kan op zich geen kwaad, maar al je gegevens invullen om de bestelling zogenaamd te annuleren wel. Als je zeker weet dat je niets hebt besteld, gooi de mail dan ongezien weg! Klik op de afbeelding hiernaast – is veilig – om het hele bericht met afzender te zien.


13-11-2015
Blog
 Internet of Things
Internet of things. Internet van wat? Je koelkast, thermostaat en babyfoon, allemaal verbonden met het internet. Maar hoe zit het met de beveiliging van al die apparaten en wat zijn de risico’s? Michiel licht er een paar uit in zijn blog en geeft natuurlijk tips om je te weren.
Lees meer»


04-11-2015
VACATURE Assistent Netwerkbeheerder
Wij zijn op zoek naar een assistent netwerkbeheerder voor 24 uur per week. Het is een startersfunctie. Ben jij die beginnende ICT’er die wil werken en groeien in een uitdagende en dynamische werkomgeving? Mail dan vandaag nog je CV naar ons!
Lees meer»


04-11-2015
Aan de slag voor GH Herfst BV
Begin deze maand zijn we aan de slag gegaan voor onze ‘buurman’ GH Herfst BV Loodgieters- en Installatiebedrijf. Herfst is al 45 jaar een gerenommeerde naam in Amsterdam en omstreken op het gebied van dak- en installatiewerk.


02-11-2015
GASTCOLUMN: De werkelijke kosten van gratis
Tijdens de eerste Strategische ICT Denktank-sessie half oktober hield Steven de Best (Centraal Bureau Internetvaardigheid) een aansprekende presentatie over het kweken awareness bij bedrijven over online risico’s, zoals het gebruik van ‘gratis’ diensten. Hij schreef er ook deze gastcolumn over.
Lees meer»


28-10-2015
Welkom Vermij rolluiken
Ook Vermij rolluiken – zonwering heeft het ICT-beheer vanaf eind oktober 2015 ondergebracht bij BizQIT.  Vermij is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar specialist is op het gebied van bouwkundige beveiligingen op maat.


20-10-2015
Krot-Boers bij BizQIT
Bouw- en aannemingsbedrijf Krot-Boers is onderdeel geworden van De Waard Bouw. Vanaf maandag 19 oktober 2015 is het bedrijf dan ook in het pand aan de Slijperweg gehuisvest. Net als De Waard heeft ook Krot-Boers het IT-beheer bij BizQIT ondergebracht. Welkom dus!


19-10-2015
Eerste Strategische ICT Denktank
Op 16 oktober vond de eerste brainstorm van de Strategische ICT Denktank plaats. Een openhartige en inspirerende bijeenkomst voor ICT’ers onder elkaar. De deelnemers waren zo positief over deze sessie, dat we dit op regelmatige basis zullen herhalen. En er is nog plek voor geïnteresseerden!
Lees meer»


15-10-2015
Blog: Maak moeilijk makkelijker
Hoe doe jij dat met wachtwoorden voor verschillende sites? Gebruik je overal (vrijwel) hetzelfde password? Sommige wachtwoorden zijn schrikbarend makkelijk te hacken. En dat terwijl het eenvoudig anders kan. Michiel geeft je een aantal tips in zijn blog.
Lees meer»


02-10-2015
En de winnaar is…
Onder de deelnemers aan onze enquête onder (startende) ondernemers en zelfstandigen over welke digitale tools zij (zouden willen) beschikken, werd een iPad Mini verloot. De winnaar is jonge ondernemer Boudewijn Steur (BeSteurful). Hij kreeg de iPad vandaag overhandigd uit handen van Michiel Prins van BizQIT.


23-09-2015
Op de agenda Strategische ICT Denktank
Op vrijdagmiddag 16 oktober 2015 organiseert BizQIT de eerste Strategische ICT Denktank. Een brainstorm voor & door zelfstandige ICT’ers, webdesigners en andere ICT-gerelateerde bedrijven. Waar staat ICT over vijf jaar en wat kunnen deze ondernemers daarin betekenen. Ook voor jou een uitdaging?
Lees meer»


16-09-2015
Nunc architecten nu ook
Vanaf deze maand heten we ook Nunc Architecten welkom bij BizQIT. Dit in Zaandam gevestigde architectenbureau heeft een zeer uitgebreide, gevarieerde en aansprekende projecten portfolio. Variërend van zorg-, bedrijfs- en woongebouwen tot stadsvernieuwing en transformatie.


10-09-2015
Blog: In een oude sok
CEO-fraude neemt hand over hand toe. Wie durft er immers te twijfelen aan een overboekopdracht via de e-mail van de grote baas zelf? Waar is je geld nu nog veilig? Michiel heeft hiervoor nog wel een tip.
Lees meer»


01-09-2015
Vogelvlucht Amsterdam Noord onthuld!
Op 31 augustus is ter gelegenheid van het vertrek van Astrid Vlug het originele schilderij Vogelvlucht Amsterdam Noord van Sigrid van Essel officieel onthuld in de OBA Waterlandplein. Een uitvergroting van het doek (8 x 2,50m) is bij BizQIT te zien.
Lees meer»


31-08-2015
enqueteEnquête onder (startende) ondernemers & zelfstandigen
BizQIT houdt een enquête onder (startende) ondernemers & zelfstandigen. Welke digitale tools maken van jou een superondernemer? In deze 8-minuten-enquête word je zelf ook weer even aan het denken gezet en maak je kans op een iPad Mini!
Lees meer»


26-08-2015
Ook Radiuz kiest voor BizQIT
Radiuz Total Mobility (Wantogo), bekend van de Radiuz Mobiliteitspas, besteedt sinds deze maand diverse managed services – zoals Managed Firewall en Managed WiFi met alles wat daarbij hoort – uit bij BizQIT. Daarmee weten zij zich verzekerd van een veilig en stabiel netwerk voor internet en WiFi.


24-08-2015
zitbegeleiding kleinUitgelicht Zitbegeleiding op de werkplek
Kantoorwerk vraagt meer van je lichaam dan je verwacht. Dit kan leiden tot vervelende lichamelijke klachten. Een zitinstructie op de werkplek van een van de experts van BizQIT kan lichamelijke klachten voorkomen of zelfs wegnemen. De vraag is: zit je echt goed?
Lees meer»


13-08-2015
GEZOCHT: ZZP’ers en MKB’ers

Wij zijn op zoek naar ZZP’ers en MKB’ers die willen deelnemen aan een marktonderzoek naar een nieuwe vorm van ICT-dienstverlening. Interviews (maximaal 1 1/2 uur) vinden plaats op 17, 18 en 20 augustus aanstaande bij ons op de NDSM-werf.
Lees meer»


12-08-2015
Blog: Meer dan je lief is
Uit posts op social media kunnen hackers veel gegevens achterhalen en door het combineren van die gegevens zelfs wachtwoorden. Dat is social engineering. Hackers kunnen daarmee je identiteit ‘stelen’ om op jouw naam spullen te bestellen of erger nog criminele activiteiten mee te financieren.
Lees meer»


klik voor vergroting

06-08-2015
Leuke klus: WiFi in het klooster
Een klant vroeg ons een oud klooster – dat als filmlocatie moest dienen – van goede WiFi te voorzien met een gescheiden netwerk voor zowel klooster bewoners als filmcrew. Daarbij moest rekening worden gehouden met diverse filmopstellingen. Dan komen access points op de vreemdste plekken te hangen…
Lees meer»


05-08-2015
Intersafe brengt ICT onder bij BizQIT
Vanaf deze week heeft Intersafe het volledige ICT-beheer voor zowel kantoor- als bewakingspersoneel ondergebracht bij BizQIT. Intersafe is een full service beveiligingsbedrijf voor de regio Amsterdam.


go-nieuws03-08-2015
BizQIT lid van Nederland ICT
Per 1 augustus 2015 is BizQIT ook lid van Nederland ICT. Nederland ICT is de branchevereniging voor ICT-bedrijven. Met 550 leden zijn zij dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.


23-07-2015
Blog: ICT uitbesteden of zelf doen?
De crisis voorbij. Voorzichtig geloof je weer in groei en kan je ook weer eens naar de ICT in je bedrijf kijken. Wat ga je doen: zelf aan de slag of kies je voor een professioneel en kundig ICT-bedrijf?
Lees meer»


18-06-2015
F-Secure bij laatste 5
Het anti-virusprogramma van F-Secure won in 2011, 2012, 2013 en 2014 al de Best Protection Award van AV-Test en is ook dit jaar weer genomineerd voor de award. Inmiddels zitten ze bij de laatste vijf. BizQIT maakt gebruik van F-Secure voor de beste anti-virus bescherming.
Lees meer»


12-06-2015
Ben jij onze nieuwe collega?
Voor een uitdagend nieuw project zijn wij op zoek naar een afstudeerder of vakantiekracht met serieuze ervaring in HTML 5 CSS en Javascript. Een mooie klus. En waarschijnlijk niet alleen voor deze zomervakantie, maar ook daarna.
Lees meer»


10-06-2015
Blog: In de greep van ransomware
Je computer gegijzeld door hackers die ‘losgeld’ in bitcoins eisen. Je hoort erover in de media. Maar hoe werkt het en hoe kan je jezelf wapenen tegen dit ransomware virus en de gevolgen ervan?
Lees meer»


09-06-2015
Welkom Fox en Suurenbroek
Fox en Suurenbroek – fiscaal juristen, accounting en VAT-advies – geeft al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal onafhankelijk fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en particulieren. Vanaf deze week draagt BizQIT ook hier zorg voor een stabiel en vooral veilig netwerk.


01-06-2015
Lush opent winkel op Amsterdam CS
Lush Fresh Handmade Cosmetics opent vandaag zijn negende winkel in Nederland op Amsterdam Centraal Station. De winkel is geheel milieuvriendelijk ingericht. En BizQIT heeft alle benodigde ict-werkzaamheden voor deze nieuwe vestiging uitgevoerd.
Lees meer»


18-05-2015
wifi scan home
Blog: Is je WiFi publiek proof?
De gevaren van publieke WiFi-netwerken zijn nu wel zo een beetje bekend. Maar hoe weet je of het WiFi-netwerk van jouw bedrijf veilig? Ofwel is je WiFi ‘publiek proof’? Meld je nu aan voor onze gratis WiFi-scan en kom gelijk te weten hoe je netwerk ervoor staat.
Lees meer»


13-05-2015
Hemelvaartsdag gesloten
Vanwege een verplichte vrije dag zijn wij helaas gesloten op donderdag 14 mei 2015. Vrijdag 15 mei zijn we natuurlijk wel weer gewoon aanwezig vanaf 08.30 uur.
   


06-05-2015
Just Brands doet mee aan ‘avontuur voor het leven’
Op 23 mei staat een team van onze goede klant Just Brands aan de start van de Roparun. Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. BizQIT ondersteunt het team graag op geheel eigen ICT-wijze.
Lees meer»


bevrijding7001-05-2015
BizQIT op 5 mei beperkt bereikbaar
In verband met een feestdag vanwege Bevrijdingsdag zijn onze medewerkers op dinsdag 5 mei 2015 uitsluitend bereikbaar voor zeer urgente zaken. Minder urgente zaken kunt u mailen naar [email protected]. Op woensdag 6 mei zijn wij natuurlijk weer ‘gewoon’ telefonisch bereikbaar vanaf 08.30 uur.


15-04-2015
Blog: Neem je WiFi serieus
De Rabobank waarschuwt in een spot op de radio voor gebruik van publiek WiFi. En weet je wat? Ze hebben gelijk. Want hoe veilig is het? Wat zijn de risico’s? Michiel vertelt waarom je als ondernemer WiFi serieus moet nemen.
Lees meer»


14-04-2015
Aftellen naar einde support Windows Server 2003
Over drie maanden stopt Microsoft met support voor Windows Server 2003. Omdat er geen ‘gaten’ meer worden gedicht, kan dit grote beveiligingsrisico’s voor uw bedrijf met zich meebrengen. Voorkom vervelende verrassingen.
Lees meer»


10-04-2015
Update innoOperator beschikbaar
In de App Store staat vanaf vandaag de nieuwste versie van innoOperator – de flexibele wachtrij app voor innovaphone PBX telefooncentrales – klaar. In deze versie is de stabiliteit sterk verbeterd en de bug Connecting to pbx… opgelost.
Lees meer»


07-04-2015
Heartbleed-bug nog steeds actueel
Mei 2014 besteedde Michiel in zijn blog Met bloedend hart aandacht aan de Heartbleed-bug. Volgens de Volkskrant en andere media vandaag helaas nog steeds actueel. Het kan dus geen kwaad nog even de tips erop na te slaan.
Lees meer»


wifi firewall30-03-2015
Managed WiFI: veilig & stabiel wifi
Onze Managed WiFi biedt een veilig internet-/WiFi-netwerk voor medewerkers en bezoekers dat niet ‘wappert’. Waarbij publieke WiFi afgescheiden is van je bedrijfsnetwerk.
Lees meer»


09-03-2015
inno-logoOfficiële release innoOperator nu in de App Store
Vandaag is de officiële release van innoOperator. Dé gebruiksvriendelijke en flexibele wachtrij-app voor innovaphone PBX centrales. Met deze app kan een complete telefooncentrale met slechts één vinger, headset en iPad worden bediend.
Lees meer»


09-02-2015
portrait iPad full versionRelease innoOperator 1.2: nieuwe kleuren en lite versie

Vlak voor de officiële release in maart 2015 is de definitieve versie van innoOperator – de iPad wachtrij-app voor innovaphonecentrales – beschikbaar gekomen in de App Store. Het team van de App Store heeft nu dus ook – naast de Full Option versie – de Partner Key (lite) versie en het nieuwe kleurenschema goedgekeurd. De app is een product van Niels Oostindiër & BizQIT Managed Services.
Lees meer»


20-11-2014
vmware professionalGecertificeerd VMware Professional
Twee medewerkers van BizQIT hebben vandaag het verplichte VMware Professional Data Center Virtualization (VCP-DCV) examen gehaald en zijn daarmee gecertificeerd. Hiermee bevestigt BizQIT zijn rol als virtualisatie-expert op basis van VMware.
Lees meer»


17-11-2014
wifi firewallManaged Firewall
Een product dat al langer binnen onze dienstenportefeuille valt, maar nu ook duidelijk is beschreven op deze website. De Managed Firewall biedt een veilig internet-/wifinetwerk voor medewerkers en bezoekers, waar bij public wifi afgescheiden is van je bedrijfsnetwerk.
Lees meer»


10-11-2014
knopnieuws windows server 2003Microsoft stopt support Windows Server 2003
Op 14 juli 2015 stopt Microsoft met het ondersteunen van Windows Server 2003. Dit is vergelijkbaar met het stoppen van de ondersteuning op Windows XP in het afgelopen jaar, maar met minder media-aandacht. De gevolgen zijn echter wel hetzelfde: er komen geen beveiligingsupdates meer voor uit.
Lees meer>


09-10-2014
innootje4innoOperator versie 1.1 nu in de App Store
Aan de hand van de bevindingen van de testers van de betaversie van de wachtrijapp innoOperator voor innovaphone centrales is een eerste update gereleased. In versie 1.1 zijn een aantal verbeteringen opgenomen die het werken met de app nu nog eenvoudiger maakt. De officiële release van de app staat gepland voor begin 2015.
Lees meer>


innoOperator innovaphone 18-07-2014
Testers gezocht wachtrij-app innoOperator voor innovaphone-centrales
Niels Oostindiër ontwikkelde samen met BizQIT een handige en betaalbare wachtrij applicatie voor innovaphone-centrales: de innoOperator. De ontwikkeling van de app bevindt zich in de laatste fase. Daarom zijn we op zoek naar maximaal 10 innovaphone-dealers die de app en bijbehorende provisioning willen testen.
Lees meer>


10-07-2014
all4runningWelkom ALL4Running
ALL4Running was al bekend als webwinkel en opent binnenkort ook fysieke winkel in Alkmaar. BizQIT richt hier een goed beveiligd bedrijfsnetwerk voor kantoor en winkel in. Daarnaast komt er een veilige WiFi-omgeving waardoor klanten en medewerkers op
een veilige manier gebruik kunnen maken van internet.


bordenrotonde16-06-2014
BizQIT herkenbaar in Amsterdam
Op de eerste rotonde die toegang verschaft naar het NDSM-bedrijventerrein staan vanaf half juni drie verschillende reclameborden van BizQIT. Collega MKB-ondernemers in Amsterdam-Noord weten zo in een oogopslag waar BizQIT voor staat en waar zij terecht kunnen voor al hun ICT & automatiseringszaken.


31-05-2014
ICT supersterVacatures: Zijn wij op zoek naar jou?
BizQIT een jong, dynamisch en modern ICT-bedrijf met ambitie om te groeien. Wij zijn op zoek naar goede ICT’ers die in een uitdagende, leuke werkomgeving met vooruitstrevende technologieën willen werken. Spreekt dit je aan, stuur dan je CV naar Barry Kalshoven.
Lees meer>


09-05-2014
NLFilmICT NL Film nu ook bij BizQIT
NL Film is een productiemaatschappij gespecialiseerd in korte en lange speelfilms, jeugddrama en televisieseries. Vanaf begin mei hebben zij hun ICT – waaronder monitoring, hosted exchange, firewall en security gateway – ondergebracht bij BizQIT.

© BizQIT Managed Services.
All Rights Reserved.

  

BizQIT Managed Services
tt. Vasumweg 170-D
1033 SH Amsterdam
[email protected] (algemeen)